Convocatòria projecte per entitats de Fort Pienc

16 de novembre de 2016

Ets una entitat del barri del Fort Pienc i vols participar en un projecte participatiu i artístic?

Des del Centre cívic estem iniciant un projecte artístic i participatiu amb diferents entitats del barri de Fort Pienc amb l’objectiu de donar-les a conèixer així com fomentar la interacció entre les entitats i els ciutadans del barri.

El projecte anomenat “Seiem Plegats al Fort Pienc” consisteix en la customització artística d’una cadira per part de cada entitat i culmina en una exposició participativa on s’exposaran totes les cadires de les entitats.

A les que participin se’ls hi entregarà una cadira i l’hauran de customitzar segons els criteris estètics, conceptuals i sobretot els trets més identificatius de l’entitat amb l’objectiu que la cadira esdevingui un reflex d’aquesta.

A banda del procés creatiu, també convidarem a les entitats a què participin a quatre tallers/workshops que realitzarem amb diferents artistes per tal d’agafar idees i conèixer diferents tècniques artístiques.

El projecte finalitzarà amb l’exposició de totes les cadires al mes de juliol, que més enllà de l’aspecte artístic i estètic, serà una suma de cadires que simbolitzaran la forma de ser i fer de les entitats del barri de Fort Pienc.

Si t’agradaria saber més informació sobre el projecte i saber com participar, envia’ns un correu a dinamitzacio@fortpienc.org o truca’ns al 932327827 abans del 15 de desembre.

Anima’t!