Ruta del comerç verd de Fort Pienc

9 de desembre de 2016

El pròxim dissabte 17 de desembre no us perdeu la ruta de mapatge de comerços sostenibles del barri. Amb aquesta ruta descobrireu els comerços amb valor afegit del vostre entorn .

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom!
Reserva d’entrades: a partir del dilluns dia 21 de novembre al Centre Cívic o al 932327827


La Xarxa de Comerç Verd del barri de Fort Pienc, està conformada per botigues de diferents rams que tenen oferta ecològica i respectuosa amb el medi ambient. La Xarxa facilita a la ciutadania eines per a conèixer les iniciatives comercials que tenen una oferta de productes sostenibles, com la Guia de Bones Pràctiques Ambientals a Fort Pienc, que pretén fer reflexionar sobre els hàbits de consum i, alhora, difondre els establiments que formen part de la Xarxa.  Consulta aquí la guia.