Ja arriba el Carnaval al Fort Pienc!

14 de febrer de 2017

El 25 de febrer celebrarem el Carnaval al Fort Pienc!

Voleu saber què tenim preparat?

Per celebrar aquest dia us convidem a unir-vos a la rua de Carnaval de Fort Pienc que tindrà lloc el 25 de febrer de 2016. Volem que els carrers del barri s’omplin d’infants cantant i adults ballant. I ben disfressats, per celebrar tots plegats el Carnaval.

A les 17h es farà la convocatòria a la Plaça de Fort Pienc on començarà a tocar la Batucada i des d’on, a les 17.15 començarà la rua!
Farem el següent recorregut: Plaça Fort Pienc – Sicília – Ausiàs Mac – Roger de Flor – Casp – Marina–  Ribes – Plaça Fort Pienc.

La rua acabarà a les 18.15 a la mateixa plaça on l’Associació de Veins repartirà el berenar.

A més a més, al Casal Infantil de Fort Pienc ja estan preparant les disfresses per aquest dia fantàstic, així que els infants i les famílies sòcies que vulguin participar poden anar cada dia de 17h a 19h i preparar-les plegats!
Al ser una activitat familiar, per realitzar la disfressa al Casal Infantil és imprescindible que els infants vinguin acompanyats d’un adult i que us hagueu inscrit al mateix Casal o escrivint a infants@fortpienc.org

Us esperem!