Striped box of popcorn isolated on white background

Cinema

Els dijous a les 19.30 h projectem pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

A més, col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Entre elles, El Documental del Mes i el Festival In-èdit.
Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades. Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. Un cop començada la sessió no es permetrà l’entrada a la sala

tangent

Festival Tangent

Mai interpretis, experimenta... Deleuze

Tangent, el nou Festival de les Arts de l’Eixample, neix amb la intenció d’obrir un nou espai per a l’encontre cultural.

La ciutat és moviment i la cultura el seu accelerador. El moviment pot ser trepidant, rectilini, lent o corb.... però en definitiva és moviment, la relació viva i dinàmica entre nosaltres i els altres,  el que construeix una ciutat que transcendeix l’espai concret. L’Eixample d’en Cerdà és l’escenari i l’origen d’aquest moviment, de la tangent que pot fugir més enllà del territori  i generar en el seu trajecte múltiples encontres culturals, estímuls per convertir el moviment en experiència estètica, de coneixement i d’experimentació. Us proposem una programació innovadora i diversa al voltant de les diferents arts: visuals, escèniques, musicals, poètiques...

Gaudiu d’aquesta primera edició d’un festival que, des de la proximitat, vol dibuixar una Tangent que arribi a tothom.  El tradicional “Eixample a la Fresca” reinventat amb Vint-i-cinc propostes de circ experimental, dansa, música i cinema que tindrà lloc els mesos de juny i juliol als cinc centres cívics de l'Eixample.

Tots els espectacles són gratuïts.

ESPECTACLES 2017 Exposició Tangències // PianoDiabölic // Nàufrags // Hi ha un poeta a dins de casa // El concert de les paraules // El reu del Gurugú // Barcelona BlueGrass Band // Aziza Brahim // Manufactured Landscapes // The Big Pocket Orchestra // Cinema en concert: Sherlock Junior // Sinestèsia // Circumval·lació // Be god is // la Vie en Rose // Les anxovetes // Xarivari blues // Òpera participativa // Jazz il·lustrat // la màgia de la veu // Con faldas y a lo loco // Somnis de sorra // De paseo // Katakana // Tot és blanc

ARTISTES La industrial teatrera// Escola de Disseny la Llotja // Xavi Lloses i Àlex Pallí // Josep Pedrals i Gerard Valverde // Cos a cos // La nave va // Maria Cabrera // Martí Sales // Mireia Calafell // Guim Valls // Pau Riba // Aziza Brahim // Iron Skulls Co // Circ Rogelio Rivel // Espai Dual // Susana Sheiman // Joan Chamorro // Claire Drucreux // Cia Pol Jiménez

CONSULTEU LA PROGRAMACIÓ!    Tangent, Festival de les Arts de l’Eixample

I TAMBÉ PER LA PROGRAMACIÓ PER CENTRE,  Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, Centre Cívic Casa Golferichs, Centre Cívic Urgell, Centre Cívic Cotxeres BorrellCasa ElizaldeCentre Cívic Sagrada Familia

AngryInuk

El documental del mes

Cada mes projectarem El Documental del Mes amb les millors propostes de l'escena documental del moment, aquest trimestre veurem: “Angry Inuk”, “La Promesa”, “Amazona” i “The Free Lunch Society” que ens apropen a quatre realitats molt diferents.

web

La Prèvia de l’In-Èdit

Un any més col.laborem en la 15a Edició del  Beefeater In-Edit, amb les projeccions prèvies al festival de documentals: “The Possibilities are endless”, “Mali Blues” i la premiada pel públic en la darrera edició “De ida y vuelta, Rumba 3”. A més, com a novetat, participarem en la nova secció del festival anomenat Km.0, on projectarem un film, encara per determinar, que formarà part de la seva programació.

ED WOOD, Johnny Depp, Norm Alden (behind camera), 1994, © Buena Vista

Excentricitats

Amb el cicle propi Excentricitats, gaudirem de com la valentia de la singularitat i l'elecció de ser un mateix, acaben sent els mitjans per aconseguir la felicitat. “Florence Foster Jenkins”,  “Ed Wood” i ”El  Gran Hotel Budapest” ens recorden que mai s’ha de deixar de lluitar i perseverar pels somnis.

piano

Música clàssica

Donem la benvinguda al cap de setmana amb concerts de música clàssica.

En aquest cicle hi tenen cabuda una gran varietat d’estils, gairebé sempre dins d’un format de música de cambra, passant pels diferents períodes, del renaixement a la música clàssica contemporània, on també s’inclouen espectacles que combinen la música amb d’altres formes d’interpretació, com l'òpera, els concerts teatralitzats, o el gènere musical.

Aquesta tardor us oferim un ventall de propostes variades i d’alta qualitat. Literatura, poesia, teatre i ballet es donen de la mà a través de la música amb concerts plens d’emoció i sensibilitat. Continuem amb la col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a través del projecte Alumni, el Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet i com a novetat acollim a la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya que posarà un perfecte punt i  final a una programació que no us deixarà indiferents.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes,  us convidem  a  gaudir i conèixer a talents emergents i també a artistes consolidats de  jazz, música negra i rhythm & blues,  per desconnectar a meitat de setmana. Aquesta tardor amb  Monique Makon, Quartet Reqi i Trio Nilo.