Altres categories

TARDES DE CINEMA

Cinema

Els dijous a les 19.30 h projectem pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Entre elles: El Documental del Mes, BcNegra i el I Cicle de Cinema Africà i Dona.

MÚSICA

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

15.03 Thank-You-For-The-Rain-8

El documental del mes

Cada mes projectarem El Documental del Mes amb les millors propostes de l'escena documental del moment, aquest trimestre veurem: Machines, L'hora dels deures i Thank you for the rainpodrem reflexionar i conèixer altres realitats.

cicle cinema negre

BCNegra

Reprenem la nostra col·laboració amb BCNegra, i com activitat paral·lela a la Setmana de Novel.la Negra de Barcelona us presentem tres clàssics imprescindibles del gènere, Sed de Mal, obra mestre d’Orson Wells, El Sueño Eterno, amb els mítics Bogart i Bacall,  i Perdición, on la meravellosa Barbara Standwick fa el millor paper de la seva carrera com la perfecta femme fatal. A més, ens endinsaren en els secrets del gènere de la mà d’Enric Ros amb una conferència prèvia a l’inici del cicle per poder gaudir una mica més dels secrets del film noir. 

Las-ballenas-de-agosto

Lluitadores

Amb el cicle propi , Lluitadores, gaudirem de tres històries ben diferents, La Bicicleta Verde, Una segunda madre i Las ballenas de Agosto, que ens parlen de tres generacions de dones i de com els petits combats quotidians poden fer-nos assolir la llibertat personal, el nostre petit lloc al món i el retrobament de l’alegria de viure.

cicle cine africà

Cinema Africà i Dona

El I Cicle de Cinema Africà i Dona, posa  de manifest el paper de la dona dins de la seva societat i de la seva vida quotidiana.

A l’àmbit del cinema són cada vegada més les dones que es fan amb una càmera per testimoniar, donar la paraula als sense veu, parlar sobre la seva pròpia comunitat, els seus propis combats, les seves aspiracions i la seva cultura, aquest trimestre en col.laboració amb l’Associació Cultural Africadoolu, volem donar veu a través del cinema al rol fonamental de les dones dins de les societats africanes.

El meu primer festival

Amb col.laboració amb el Meu Primer Festival us presentem:

El món amb uns altres ulls, una selecció de curtmetratges a les entitats d'educació en el lleure. L'Objectiu és aprendre a fer servir el cinema com a eina per treballar la diversitat.

El cinema ens proposa una mirada... I un canvi de mirada.

piano

Música clàssica

Donem la benvinguda al cap de setmana amb concerts de música clàssica.

Un cop més, comencem l’any oferint-vos una selecció de concerts de gran qualitat. Per aquest trimestre us hem preparat un ventall de propostes ben variades. Els divendres us convidem a trobar-vos amb els instruments de vents, de corda, la majestuositat del piano i la sensibilitat i la bellesa de les veus. Continuem la col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a través del projecte Alumni i com a gran final acollim a la JOFICAT (Jove Filharmònica Catalana)

vespres jazz ilustració z

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.