Altres categories

Kandahar Journals

El documental del mes

L'últim dijous de cada mes projectarem El Documental del Mes amb les millors propostes de l'escena documental del moment.

animac fort pienc

Cinema Animac Camina

Aquest any Animac celebra l’aportació de les autores en l’àmbit del cinema animat. Presentem una selecció de curtmetratges independents que parlen per si mateixos del talent i l’originalitat temàtica de creadores de diferents llocs del planeta.

Animació d’autor en gira, programes comissariats per Animac. Produeix Animac i Ajuntament de Lleida.

bcnegra17

BCNegra

Enguany col·laborem amb BCNegra i com a activitat paral·lela a la Setmana de la Novel.la Negra de Barcelona, us presentem un cicle de cinema clàssic del gènere. Espies, actrius en decadència i rosses perilloses donen el tret de sortida amb El Tercer Hombre, El Crepúsculo de los Dioses i Vértigo.

amigues-agata_frame

Noves Mirades

El cicle de cinema Noves Mirades mostra els treballs de Joves Realitzadors que des de perspectives ben diferents ens mostren les seves obres. A cambio de Nada, Loreak, Les Amigues de l’Àgata i 10000 Km.

Música moderna: Dimarts alternatius

Un dimarts al mes, el petit format és el protagonista de l’Auditori del Centre Cívic. Propostes ben variades que ens conviden a gaudir de la música en un ambient íntim i proper.

El millor del pop, folk i jazz en petit format i combinant les propostes d’artistes consolidats i emergents

Música clàssica

Donem la benvinguda al cap de setmana amb concerts de música clàssica.

En aquest cicle hi tenen cabuda una gran varietat d’estils, gairebé sempre dins d’un format de música de cambra, passant pels diferents períodes, del renaixement a la música clàssica contemporània, on també s’inclouen espectacles que combinen la música amb d’altres formes d’interpretació, com l'òpera, els concerts teatralitzats, o el gènere musical