mali

Mali Blues

Dia: 5 d'octubre de 2017
Hora: 19.30 h.

The Promise_04

La Promesa

Dia: 26 d'octubre de 2017
Hora: 19.30 h.

ED WOOD, Johnny Depp, Norm Alden (behind camera), 1994, © Buena Vista

Ed Wood

Dia: 16 de novembre de 2017
Hora: 19.30 h.

Amazona_01

Amazona

Dia: 23 de novembre de 2017
Hora: 19.30 h.

Altres categories

AngryInuk

El documental del mes

Cada mes projectarem El Documental del Mes amb les millors propostes de l'escena documental del moment, aquest trimestre veurem: “Angry Inuk”, “La Promesa”, “Amazona” i “The Free Lunch Society” que ens apropen a quatre realitats molt diferents.

web

La Prèvia de l’In-Èdit

Un any més col.laborem en la 15a Edició del  Beefeater In-Edit, amb les projeccions prèvies al festival de documentals: “The Possibilities are endless”, “Mali Blues” i la premiada pel públic en la darrera edició “De ida y vuelta, Rumba 3”. A més, com a novetat, participarem en la nova secció del festival anomenat Km.0, on projectarem un film, encara per determinar, que formarà part de la seva programació.

ED WOOD, Johnny Depp, Norm Alden (behind camera), 1994, © Buena Vista

Excentricitats

Amb el cicle propi Excentricitats, gaudirem de com la valentia de la singularitat i l'elecció de ser un mateix, acaben sent els mitjans per aconseguir la felicitat. “Florence Foster Jenkins”,  “Ed Wood” i ”El  Gran Hotel Budapest” ens recorden que mai s’ha de deixar de lluitar i perseverar pels somnis.

piano

Música clàssica

Donem la benvinguda al cap de setmana amb concerts de música clàssica.

En aquest cicle hi tenen cabuda una gran varietat d’estils, gairebé sempre dins d’un format de música de cambra, passant pels diferents períodes, del renaixement a la música clàssica contemporània, on també s’inclouen espectacles que combinen la música amb d’altres formes d’interpretació, com l'òpera, els concerts teatralitzats, o el gènere musical.

Aquesta tardor us oferim un ventall de propostes variades i d’alta qualitat. Literatura, poesia, teatre i ballet es donen de la mà a través de la música amb concerts plens d’emoció i sensibilitat. Continuem amb la col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a través del projecte Alumni, el Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet i com a novetat acollim a la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya que posarà un perfecte punt i  final a una programació que no us deixarà indiferents.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes,  us convidem  a  gaudir i conèixer a talents emergents i també a artistes consolidats de  jazz, música negra i rhythm & blues,  per desconnectar a meitat de setmana. Aquesta tardor amb  Monique Makon, Quartet Reqi i Trio Nilo.