Altres categories

El documental del mes

Continuem amb la nostra col.laboració amb el Documental del Mes, gaudirem de tres propostes molt diferents:  Les noies de l’Alba Daurada, la projecció anirà acompanyada amb una conferència prèvia de Jaume López Hernández, professor del nostre taller “Política per ciutadans lliures”, que ens ajudarà a entendre i reflexionar sobre els temes claus de la política actual. Amb Better Man obtindrem una mirada diferent sobre la violència masclista i acabarem amb una mica de rumba catalana amb Petitet.

 

Docs Barcelona International Documentary Festival

Iniciem una nova col.laboració amb DocsBarcelona International Documentary Festival. Com a prèvia d’un dels esdeveniments cinematogràfics internacionals més reconeguts de la ciutat amb 20 anys de trajectòria, us oferim dues de les projeccions amb més bona acollida de les seves edicions, Pecados de mi padre i Aproved for adoption.

Sempre Audrey

Continuem amb un mite del setè art, en el 25è aniversari de la seva mort volem retre homenatge a la meravellosa Audrey Hepburn. Anirem amb ella a Roma, viatjarem per la Riviera francesa i tornarem a Sherwood, un recorregut per la trajectòria de la fada del cinema amb Vacaciones en Roma, Dos en la carretera, i Robin y Marian. Única i irrepetible, Sempre Audrey.