Altres categories

Striped box of popcorn isolated on white background

Cinema

Els dijous a les 19.30 h projectem pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

A més, col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Entre elles, El Documental del Mes, BCNegra, el Petit Animac Camina, el BCN Sports Film Fest o el Festival In-èdit.
Entrada lliure. Cal reserva prèvia, les places són limitades. Reserva d’entrades: a partir del dilluns de la setmana corresponent. Les entrades no recollides 10 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva. Un cop començada la sessió no es permetrà l’entrada a la sala

Kandahar Journals

El documental del mes

Cada mes projectarem El Documental del Mes amb les millors propostes de l'escena documental del moment.

Foto 4 STEVE MCQUEEN

BCN Sports Film

Iniciem la nostra programació de Primavera amb la col·laboració de BCN Sports Film, Festival Internacional de Cine Esportiu de Barcelona organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica que enguany celebra la seva vuitena edició. Projectarem Jim Thorpe, el declive de un campeón com a sessió retrospectiva i  McQueen: The Man & Le Mans, pel·lícula que entra a concurs al Festival.

Vivir es fácil con los Ojos Cerrados

Recerques

Donem la benvinguda a la primavera amb el Cicle Recerques, amb Vivir es fácil con los ojos cerrados i Los Descendientes, dues cintes sobre autodescobriment i la recerca del propi destí.

Tori Sparks 25.04

Dimarts alternatius

Un dimarts al mes, el petit format és el protagonista de l’Auditori del Centre Cívic. Propostes ben variades que ens conviden a gaudir de la música en un ambient íntim i proper.

El millor del pop, folk i jazz en petit format i combinant les propostes d’artistes consolidats i emergents

piano

Música clàssica

Donem la benvinguda al cap de setmana amb concerts de música clàssica.

En aquest cicle hi tenen cabuda una gran varietat d’estils, gairebé sempre dins d’un format de música de cambra, passant pels diferents períodes, del renaixement a la música clàssica contemporània, on també s’inclouen espectacles que combinen la música amb d’altres formes d’interpretació, com l'òpera, els concerts teatralitzats, o el gènere musical

ALtres web

Altres

Aquest any ens tornem a sumar a la programació musical de la Festa Major del Barri de Fort Pienc, acollint part dels actes del Festival SIMFONIC i el ja tradicional concert als Jardins del TNC en aquesta ocasió el concert de Saphie Wells & The Swing Cats.