Altres categories

Cinema

Els dijous a les 19.30 h projectem pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Aquest trimestre amb DocsBarcelona International Documentary Festival, el Documental del Mes i un homenatge a Audrey Hepburn en el 25é aniversari de la seva mort. Sempre Audrey.

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

El documental del mes

Continuem amb la nostra col.laboració amb el Documental del Mes, gaudirem de tres propostes molt diferents:  Les noies de l’Alba Daurada, la projecció anirà acompanyada amb una conferència prèvia de Jaume López Hernández, professor del nostre taller “Política per ciutadans lliures”, que ens ajudarà a entendre i reflexionar sobre els temes claus de la política actual. Amb Better Man obtindrem una mirada diferent sobre la violència masclista i acabarem amb una mica de rumba catalana amb Petitet.

 

Docs Barcelona International Documentary Festival

Iniciem una nova col.laboració amb DocsBarcelona International Documentary Festival. Com a prèvia d’un dels esdeveniments cinematogràfics internacionals més reconeguts de la ciutat amb 20 anys de trajectòria, us oferim dues de les projeccions amb més bona acollida de les seves edicions, Pecados de mi padre i Aproved for adoption.

Sempre Audrey

Continuem amb un mite del setè art, en el 25è aniversari de la seva mort volem retre homenatge a la meravellosa Audrey Hepburn. Anirem amb ella a Roma, viatjarem per la Riviera francesa i tornarem a Sherwood, un recorregut per la trajectòria de la fada del cinema amb Vacaciones en Roma, Dos en la carretera, i Robin y Marian. Única i irrepetible, Sempre Audrey.

Música clàssica

Donem la benvinguda a la Primavera amb un ventall de propostes variades i d’alta qualitat, la bellesa i sensibilitat de les cordes i els vents, la força del piano i un tastet de poesia.  Continuem la col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a través del projecte Alumni

Altres

Aquest any ens tornem a sumar a la iniciativa del Festival SIMFONIC, una proposta que coincideix a fer 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per 5.000 estudiants de música a 100 espais emblemàtics de tot Catalunya i Balears. Al Centre Cívic ens visitaran els alumnes de l’Estudi Música Fabra i l’Escola Passatge.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.

Concert Festa Major

Un any més participem a la Festa Major, us convidem a una nit molt especial als Jardin del TNC amb The Rhythm Treasures.