Duo Bruch

Dia: 5 d'octubre de 2018
Hora: 19 h.

Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Aquest trimestre amb La prèvia del Festival IN-Edit de documental músical, el Documental del Mes i un cicle dedicat als malvats de cinema amb Dolents, dolentíssims.

Com a novetat aquesta Tardor, els dimarts d'octubre i novembre col.laborem amb l'iniciativa Pantalla Barcelona per apropar-nos al cinema fet a la ciutat.

Anem al cinema!

tangent

Festival Tangent

TANGENT,  FESTIVAL DE LES ARTS DE L'EIXAMPLE

Del 22 de juny al 26 de juliol

Tangent, Festival de les Arts de l’Eixample, celebra la seva segona edició amb l’empenta que ens donen els bons records de l’edició inaugural de l’estiu passat. La cita torna amb 23 propostes de diferents àmbits de la creació cultural com la música, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen disciplines escèniques. Amb la idea de fer dels barris un gran escenari on trobar i gaudir de propostes innovadores de l’escena catalana, el districte de l’Eixample proposa un conjunt d’espectacles gratuïts amb artistes i companyies de renom, junt amb d’altres que potser encara no coneixeu, però que apunten fort amb projectes de gran qualitat. Als nostres centres cívics hi trobareu clàssics revisats com Fuenteovejuna, el circ hipnòtic de Mumusic, un recorregut de microteatre d’objectes pel Xalet, una experiència de teatre contemporani amb Wasted, una cita a cegues amb Sol Picó o l’energia de la dansa amb Topa.

Descarregat el llibret de Tangent, Festival de les Arts de l'Eixample     Consulta tota la programació al web

El documental del mes

Continuem amb la nostra col.laboració amb el Documental del Mes, aquesta Tardor amb quatre  propostes molt diferents:  Over the Limit, retrat d'una jove atleta, Eugenio  ens donarà una mirada intima de l'home que s'amagava darrera l'humorista, Of fathers and sons, que ens aproparà al drama de la radicalització yihadista i Last days in Shibati, un retrat de la desaparició de la Xina tradicional i històrica.

La Prèvia de l’In-Èdit

Un any més col.laborem amb el Festival IN-EDIT de documental musical que aquest any cel.lebra la setzena edicío amb la projecció de tres documentals com a prèvia del festival: Les Mans d'Alicia, un retrat de la gran pianista Alicia de Larrocha, Where you are meant to be que ens divertirà en un viatge per les bromoses terres escoceses i Chasing train: The Jhon Coltrane Documentary un homenatge a un revolucionari del Jazz.

Dolents, dolentíssims

Amb el cicle Dolents, dolentíssims, recuperem als malvats com a figures essencials del cinema, tres malvats antològics amb un nexe comú, el plaer de fer el mal.

El diabòlic Harry Powell de La noche del cazador, la perversa i maquiavèl·lica Marquesa de Merteuil de Las amistades peligrosas i el terrorífic Keyzer Söze de Sospechosos habituales.

Pantalla Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió,  de quatre centres cívics i tres sales de cinema.

A partir d’octubre,  7 llargmetratges i 7 curtmetratges i un total de 49 projeccions es podran veure en aquesta segona edició del Pantalla Barcelona que compta amb una especial vinculació amb les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual. En aquesta nova edició comptem també amb la col·laboració del Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català amb  tres de les pel·lícules programades.

Km0

Per segon any consecutiu, a la secció Km.0 el festival IN-EDIT s'apropa   als barris de la mà de la xarxa Centres Cívics de Barcelona, amb presentacions amb els directors i protagonistes, perquè conegueu de primera mà les històries que s'hi expliquen per tal  de donar veu a històries properes i artistes locals.

Música clàssica

Donem la benvinguda a la Tardor amb un ventall de propostes variades i d’alta qualitat.

  Continuem la col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) a través del projecte Alumni,  un any més acollim al Festival de les Arts i la Guitarra, Art  Llobet 2018  i continuem amb la nostra programació de nous talents i artistes consolidats.

Altres

El 15 de desembre Fort Pienc s’omplirà de concerts secrets en llocs inusuals, sshhhtttt.... Si vols més informació escriu un correu a fortpienc@fortpienc.org

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.