Què és el casal Infantil?


El Casal Infantil és un espai lúdic que el Centre Cívic Fort Pienc ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i de 4 a 12 anys. Els infants tenen la possibilitat de compartir el seu lleure i gaudir-ne, relacionant-se amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva. És sobretot un espai de JOC. Els infants, amb l’acompanyament d’un animador, juguen i aprenen jocs de sempre i nous, relacionant-se amb altres i autogestionant-se el temps.
El dilluns és el dia dels menuts i les seves famílies, on l’espai, les joguines i les activitats del Casal Infantil s’adapten als infants menors de 4 anys i a les seves necessitats evolutives. Els educadors del Casal ofereixen una activitat dinamitzada cada setmana.


Al casal hi poden participar infants de 4 a 12 anys.

La metodologia escollida per al nostre projecte pedagògic està basada en una pedagogia activa i lúdica en el temps de lleure i l’educació no formal de la infància.


El Casal obre de 16.30 a 19.30 h, de dimarts a divendres. Els infants poden assistir 3 dies a la setmana mitjançant una inscripció trimestral que es realitza a la recepció del Centre Cívic Fort Pienc. També s’admet la modalitat de participació de manera esporàdica utilitzant un tiquet diari que també es pot adquirir a la recepció del Centre Cívic.
Els Dilluns Menuts, les famílies poden accedir mitjançant un tíquet puntual per infant a partir de sis mesos, o bé amb un abonament de 10 sessions.


Inscripció trimestral: 23.90 €

Tiquet puntual: 3.40 €

Abonament per 10 sessions de dilluns menuts: 27.5 €