Entrega de premis INCRESCÈNIC

28 de setembre de 2016

Vols saber qui són els guanyadors? Vine aquest divendres 30 de setembre a les 19 h al Centre cívic de Fort Pienc i podràs gaudir d’un vespre ple d’art i emocions!


El passat 2 de juliol va tenir lloc al nostre barri la 4a Fira d’arts escèniques del Fort Pienc

En aquesta quarta edició vam poder veure els treballs i projectes dels alumnes de les escoles d’arts escèniques del barri i de la ciutat de Barcelona.
Qui hi va assistir va poder gaudir d’espectacles, muntatges teatrals, projectes innovadors i moltes actuacions preparades per les escoles i professionals del món escènic.

Així doncs, s’ha volgut valorar l’esforç i la dedicació de les persones que es dediquen al món de les arts escèniques creant el Premi INCRESCÈNIC.
Aquest premi és el reconeixement a la creativitat i la feina dels joves talents en el marc de les arts escèniques i els seus oficis.

Les modalitats que es premien són les següents:

  • Amunt el teló: Premi a un espectacle en viu de teatre, teatre de carrer, microteatre, música, dansa, mim, circ, màgia, especialistes, arts marcials o titelles.
  • Claqueta i acció: Premi al millor curtmetratge, vídeo o peça audiovisual.
  • El meu ofici és indispensable per a l’espectacle: Premi al treball, exposició o taller d’escenografia, vestuari, maquillatge, caracterització, ambientació, efectes especials, il·luminació i altres oficis de les arts escèniques