Reviu el mapping del Fort Pienc

26 d'octubre de 2016

El passat 30 de juny vam inaugurar “L’Eixample a la fresca” amb una activitat a la plaça Fort Pienc que combinava tècniques de mapping i creative coding i va permetre que els participants fessin una representació pictòrica del seu moviment, al ritme de la banda sonora de la pel·lícula que triessin. Això es va plasmar a temps real en un quadre que es va projectar a la façana del Fort Pienc i va anar precedit per l’actuació de dos músics i una ballarina.

Aquesta activitat la vam organitzar amb la col·laboració d’en Xavi Bové, artista que acaba de rebre el premi de Creador emergent, dins dels Premis Tendències, nous llenguatges i espais per la creació, que atorguen el suplement cultural “Tendències” del Mundo.

En Xavi Bové és enginyer, creador visual que porta el mapping a un altre nivell: construeix atmosferes sobre superfícies, amb música clàssica o electrònica. Crea una nova realitat augmentada i construeix les obres amb ànima, profundament lligades a la naturalesa i a la història de l’art.

Així doncs, volem felicitar a l’artista per aquest merescut premi, i pels qui no vau poder gaudir d’aquesta experiència, us deixem amb uns vídeos perquè us en feu una idea.