SOMRIU A LA VIDA

3 de novembre de 2016

5a edició Quinzena de la Salut i la Bellesa

Per cinquè any consecutiu, l’Associació de Comerciants de Fort Pienc organitza la Quinzena de la Salut i la Bellesa de Fort Pienc juntament amb moltes altres entitats del barri, amb l’objectiu de fomentar la prevenció mèdica, les activitats físiques, esportives o mentals que afavoreixen una millora en la qualitat de la nostra salut.

En aquesta edició es vol dedicar la Quinzena de la salut a la importància de prendre’s la vida amb optimisme i de com aquesta actitud ens beneficia mental i físicament a nosaltres mateixos i als que tenim al voltant.

Es vol crear consciència de la importància de riure i tenir una actitud positiva davant les situacions que ens trobem al dia a dia.

Així doncs, del 6 al 22 de novembre, els comerços, professionals i equipaments del barri, entre ells el Centre cívic, duran a terme activitats, proves i assessorament, tallers i diferents ofertes per fomentar la salut.

L’inici de la quinzena serà el pròxim diumenge 6 de novembre amb la Fira de la Salut que tindrà lloc al Passeig de Sant Joan de 10 h a 15 h.

Us informem que aquest any s’ha incorporat un passaport de la salut, que inclou totes les activitats gratuïtes que es poden fer durant la quinzena. Les persones que les realitzin, poden acumular punts de salut i aconseguir un xec per a les compres als establiments del Fort Pienc.

Consulta aquí la revista de la Salut i la Bellesa d’enguany.

Amplia tota la informació sobre la 5a edició Quinzena de la Salut i la Bellesa a:
http://eixfortpienc.com/news/ca_ES/2016/11/02/0001/quinzena-de-la-salut-i-la-bellesa-2016