Un any més de CreART

9 de Maig de 2017

El divendres passat es va inaugurar l’exposició de CreART, un projecte artístic, educatiu i comunitari dirigit a les escoles del barri de Fort Pienc.

Durant tot el curs escolar es posa a l’abast dels infants els mitjans expressius per tal de treballar el vessant expressiu de l’art contemporani i apropar-lo  d’una forma lúdica i educativa.
Aquest any el projecte ha estat dinamitzat per l’artista Mia Martí, que ha desenvolupat el tema de les Avantguardes. Un conjunt de moviments artístics que sorgiren durant el primer terç del segle XX, amb una voluntat de ruptura dels models tradicionals. Les Avantguardes van suposar l’alliberament de l’artista com a creador, per experimentar i crear noves formes d’art.

Els infants participants han conegut l’abstracció com a opció expressiva per a comunicar-se a través de formes, colors, traços…
Un viatge de quatre sessions, per escola, en les quals els ha acompanyat una llibreta d’artista per anotar en imatges tot el que veien o se’ls acudia. Al final del projecte, cada infant ha realitzat la seva pròpia obra.

Pels interessats en l’art i/o en els projectes comunitaris podeu visitar l’exposició fins al 28 de maig!

Us esperem.