Renova les teves joguines.

14 de setembre de 2017

Del 13 al 18 de desembre participem al Renova les teves joguines.

El consum massiu de joguines i jocs ha fet qüestionar-nos si realment calen tantes o si és necessari que siguin noves. La resposta ha estat negativa, i per això, torna el Renova les teves joguines, amb l’objectiu de promoure la sensibilització i el respecte en el consum responsable. Intercanviar com activitat vehicle per reduir els residus generats i aprofitar al màxim la vida útil dels objectes.


Com participar:

1.- Tria les joguines per intercanviar. Hauràs de comprovar:

  • Que estiguin netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, en mal estat o trencades. Tampoc s’acceptaran joguines bèl·liques o publicitàries ni peluixos.
  • Que tinguin la marca de la CE. No s’acceptaran, per motius de seguretat, joguines sense el distintiu de la Unió Europea. Teniu en compte que moltes el porten a l’embalatge.
  • Cada infant podrà intercanviar un màxim de 10 joguines.

2.- Un cop les tinguis preparades, acosta’t al Centre Cívic Fort Pienc. Allà, comprovarem que les joguines compleixen tots els requisits i et donarem els punts d’intercanvi corresponents. Aquests punts seran els vostres diners per poder aconseguir noves joguines.

3.- Podràs intercanviar al mateix Casal Infantil o a qualsevol dels altres espais que participen en el projecte. No perdis els teus punts! Les joguines que trobaràs exposades seran les que et podràs endur.

Recordeu: Podeu portar les vostres joguines del 13 al 15 de desembre, i el 18 de desembre fer l’intercanvi. Tot, al Casal Infantil Fort Pienc.
Del  13 al 15 de desembre  de 16.30 a 19.30 h es farà la recollida de joguines. El 18 a la mateixa hora es farà l’intercanvi de joguines. 

Vine a buscar el teu tríptic i descobreix altres espais on intercanviar joguines.

“Renova les teves joguines” s’emmarca en les accions del “RENOVA” per al foment del consum conscient i la prevenció de residus, allargant la vida útil dels nostres objectes d’ús quotidià, de forma lúdica, creativa i col·laborativa.