Nous projectes al Casal infantil!

10 d'Octubre de 2017

Aquest mes d’octubre hem iniciat  projectes nous al casal infantil, per infants, famílies i escoles.

0-3 INFANTS EN FAMÍLIA

Aquest és un espai d’atenció, acompanyament i ajuda a la petita infància i les seves famílies. Un espai de trobada i interrelació en un context educatiu diferent al de la llar, que afavoreix el desenvolupament de pràctiques de criança satisfactòries a l’entrar en relació amb altres infants i amb altres famílies.

L’horari és els dilluns i dimecres de 10 a 12h

 

De0a3_FB_1200x630-v1

 

ESPAIS PER GRUPS DE FAMÍLIES

Aquest és un servei de cessió d’espai dedicat a grups de famílies organitzades. Un lloc on les famílies poden compartir experiències i on els infants poden jugar en un entorn diferent al que estan acostumats. Oferim un espai agradable i amb recursos lúdics per tal de que els infants i les famílies comparteixin moments de joc i rialles.

El dia de la setmana que ofereix aquest servei és el dimarts de 10 a 12h.

 

PROJECTE ESCOLES

Un projecte destinat a les escoles i als seus alumnes perquè puguin venir a fer activitats de tot tipus sempre girant en torn al joc. Activitats semi-dirigides per educadores del Casal, adaptades a cada nivell educatiu i classificades per temàtiques, que pretenen contribuir a l’educació a través del joc i la creativitat.

Tots els dijous de 10 a 12h!

 

Si vols informar-te més pots consultar la nostra web: https://www.fortpienc.org/casal-infantil/altres-activitats/