TALLERS DE PRIMAVERA

29 de Març de 2018

Quan estimem el que fem, la felicitat floreix sola

El nou trimestre està a punt de començar, i això vol dir que en pocs dies podrem tornar a gaudir dels tallers que ens agraden i ens fan gaudir del dia a dia.

La rutina, la feina i les obligacions diàries fa que sigui molt necessari el temps que ens dediquem a nosaltres mateixos/es i fer el què ens agrada, no només per desconnectar sinó també per aprendre i compartir experiències que ens enriqueixen la vida.

Així doncs, si encara no has vist tots els tallers que et proposem aquest trimestre, en destaquem uns quants perquè puguis escollir el que més t’interessi:

 

  • CUINA VEGETARIANA AMB SUPERALIMENTS

 

 

 

 

Dijous de 18 a 20 h

Del 26 d’abril al 7 de juny

 

 

 

 

 

En aquest taller aprendrem a gaudir d’una cuina saborosa i saludable, amb superaliments vinguts d’arreu i amb ingredients també molt nostres. Receptes amb cereals sense gluten, verdures, flors per decorar, algues i aliments als quals no estem tant acostumats i què ens sorprendran.

Professora: M. Pilar Ibern (Gavina)

Inscriu-te

I si vols fer-te una idea del què es parlarà al curs i sobre alimentació vegetariana, el dia 12 d’abril a les 19 h, la Gavina presentarà el seu últim llibre, “Les 101 receptes veganes més saludables per viure i somriure” i farà una xerrada sobre alimentació saludable a la sala d’actes del centre cívic.

L’entrada és lliure amb aforament limitat.

 

  • POLÍTICA PER CIUTADANS LLIURES

 

 

 

 

Dimecres de 19 a 20.30 h.

Del 25 d’abril al 20 de juny 

 

 

 

 

Què té a veure la democràcia grega amb les actuals democràcies? La principal divisió política és avui la que es dona entre dretes i esquerres? Tots els vots compten igual? Amb un altre sistema electoral quin govern tindríem a Espanya? I a Catalunya? Estan en crisi les democràcies d’audiències en les que vivim? Què és el dret a decidir? Des de la ciència política és possible respondre totes aquestes preguntes i més.

Professor: Jaume López Hernández. Professor associat al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra

Inscriu-te

A més a més del taller, el 19 d’abril a les 19h, en Jaume López farà la conferència prèvia a la projecció del Documental “Les noies de l’Alba Daurada”, sota el nom de “El populisme com a símptoma: Està malalta la democràcia?

La projecció de Les Noies de l’Alba Daurada ens contextualitzarà per parlar d’alguns temes clau de la política actual: la reaparició del populisme, la crisi de les democràcies representatives, la pèrdua de la sobirania dels estats, la reconfiguració de l’eix esquerra-dreta, l’impacte (o no) dels referèndums. En Jaume López ens donarà eines per analitzar i comprendre aquests moviments a través de la politologia.

 

 

  • REEDUCACIÓ POSTURAL

 

 

Dimarts de 18.15 a 19.30 h

Del 17 d’abril al 19 de juny

 

 

 

 

 

Aquest taller està destinat a millorar la col·locació del cos i sobretot de l’esquena en el dia a dia, mitjançant exercicis i estiraments dissenyats per aquesta finalitat. Reeduquem el cos i la respiració per tonificar, desintoxicar i reduir el grau d’estrès. Aquest taller està especialment dirigit a persones amb problemes de postura o que simplement volen adquirir uns hàbits correctes.

Professora: Paula Villar

Inscriu-te

Voleu fer-vos una idea del què treballarem a classe? Us deixem aquest vídeo explicatiu.

 

 

  • FOTOGRAFIA DE PAISATGE

 

 

Dimarts de 18.30 a 20.30 h

Del 24 d’abril al 12 de juny

 

 

 

 

 

La fotografia de paisatge és un dels gèneres fotogràfics més estesos, però no totes les fotografies paisatgístiques descriuen o sorprenen de la mateixa forma. Aprendrem la importància de la localització i l’hora adequada perquè un paisatge sigui totalment expressiu, treballarem la composició fotogràfica, accessoris fotogràfics i eines d’edició fotogràfica i revelat per zones.

Aquest taller de fotografia avançada té un gran contingut pràctic, realitzant diferents sortides al voltant de la ciutat, aprenent a observar els llocs, veure els matisos i aprendre del treball dels companys per aguditzar la nostra mirada com a fotògrafs.

Professor: José Luis Giménez

Inscriu-te

 

  • DANSA CONTEMPORÀNIA

 

“Ballar és simplement descobrir”  – Martha Graham-

 

 

 

 

Dimarts de 20 a21.30 h

Del 17 d’abril al 19 de juny

 

 

 

 

En la dansa contemporània es treballa a partir de la consciència corporal i els coneixements tècnics per poder ballar des de la llibertat de moviments i l’experimentació dels límits del propi cos.

Us proposem un taller per aprendre les tècniques bàsiques d’aquesta dansa i gaudir amb la llibertat de moviments.

Professor: David Alcubilla

Inscriu-te

 

 

  • CUIDA EL TEU JARDÍ: L’HORT GOURMET

 

 

 

 

Dimecres de 17 a 18.30 h

Del 25 d’abril al 20 de juny

 

 

 

 

 

Busques idees senzilles i boniques? Plantes, branques i flors seran els nostres materials principals per inspirar-nos i aconseguir fàcilment enfocaments decoratius que et sorprendran. A través dels elements naturals dissenyarem espais i aprendrem a cultivar el nostre propi hort de plantes aromàtiques, flors comestibles, germinats i barreges gourmet-delux, microgreens.

Professora: Les Marietes Paisatgisme

Inscriu-te

Voleu fer-vos una idea del que creareu? Us deixem AQUÍ l’adreça de Facebook de Les Marietes on podreu veure la feina feta de les alumnes del trimestre passat.

 

  • MAMIFIT

 

 

 

 

Dijous de 17 a 18 h

Del 19 d’abril al 21 de juny

 

 

 

 

En aquest taller farem gimnàstica hipopressiva, tonificació, estiraments i exercici cardiopulmonar acompanyades dels nostres nadons. Ha arribat el moment de cuidar-se!

Les classes les podeu començar a partir de les 6 setmanes del part vaginal o 8 setmanes després del part per cesària.

Professora: Naiara Celades

Inscriu-te

* Creus que serà difícil fer gimnàstica juntament amb el teu nadó? Llegeix aquest article del blog de Mamifit i de ben segur que canviaràs d’idea!


 

*Encara no heu participat al nostre SORTEIG? Tens temps fins al dimarts 3 d’abril! 

Si vols guanyar un taller de primavera, només has d’entrar al nostre facebook i/o Instagram i explicar-nos quines activitats t’agrada fer quan arriba la primavera i etiquetar a dos persones amb qui t’agrada fer-les. Així de fàcil!

 

INSCRIPCIONS:

A partir del dimarts 3 d’abril

Presencialment al Centre Cívic de 9 a 21 h

Online: A partir de les 8 h a la nostra web

 

 

Us esperem per gaudir plegats de la primavera!