Barris en dansa

18 d'Abril de 2019

Vine a les sessions informatives i participa!

Ja tenim aquí les sessions informatives a l’Eixample per participar en el projecte artístic i comunitari Barris en dansa. Et convidem a conèixer aquest projecte de dansa contemporània de la mà  de la companyia Iliacan Dansa i el coreògraf Álvaro de la Peña, en les sessions informatives, que presentaran.  La pròxima edició,  s’iniciarà el setembre del 2019 i està oberta a totes les persones que tingueu el desig de ballar i formar part d’un projecte professional de dansa protagonitzat per gent no professional.

Anima’t a participar!

Sessions informatives:

21 DE MAIG 19H

Centre Cívic Fort Pienc  – c/ Ribes,14

28 DE MAIG, 19H

Centre Cívic Sagrada Família – c/ Provença, 480

31 DE MAIG, 19H

Centre Cívic Elizalde – c/ València, 302

3 DE JUNY 20H

Centre Cívic Golferichs – Gran Via, 491

7 DE JUNY, 20:30H

 Centre Cívic Urgell – c/ Comte d’Urgell, 145

11 DE JUNY, 19H

Centre Cívic Cotxeres Borrell – c/ Viladomat, 4

Veure video