AQUARIO BARCELONA 水族馆 巴塞罗纳

17 de Maig de 2019

Ja estan obertes les inscripcions pels tallers d’aquest maig i juny, de dansa-teatre i performance. Si vius, treballes o estudies i t’agraden les arts escèniques, et convidem a participar!

Què és Aquario Barcelona?

Aquario és una sèrie d’accions artístiques basades en espais de trobada i creació entre població d’origen xinès a Barcelona, els seus veïns i veïnes.

On?
Barris barcelonins de Fort Pienc, Sagrada Família i Arc del Triomf.

 

Calendari d’ Accions Artístiques  –  des del maig a novembre de 2019

  • Primera fase –  Accions nòmades

Tallers participatius d’arts vives en diferents espais del barri per a convidar als veïns i veïnes a Aquario Barcelona d’abril a maig.

  • Segona fase – Accions Creatives

Laboratori de creació col·lectiva amb grups intergeneracionals de veïns i veïnes per a crear materials des del mes de setembre a novembre.

  •  Tercera fase – Acció Final

Procés de creació i assajos / Presentació pública de l’acció final amb tots els participants a novembre.

 

Qui pot participar?

Aquario Barcelona va dirigit a la població dels barris Fort Pienc, Sagrada Família i Arc del Triomf. Els veïns i veïnes participen en tot el procés, cadascun des del seu lloc i singularitat, acompanyades per artistes experimentats. Es compta amb la seva vivència i coneixement del barri, la seva creativitat, capacitat organitzativa i de generació de xarxes de participants i públics.

Participa t’esperem!

-Per a conèixer de prop als teus veïns i veïnes de la comunitat xinesa i com és la seva cultura.
-Per a compartir les teves tradicions i la teva visió de la cultura.
-Per a viure un procés basat en valors com la pluralitat, solidaritat, obertura i integració.
-Per a participar d’un procés col·laboratiu, de treball conjunt i conèixer eines per a l’expressió i la reflexió comunitària.-Per a explorar el llenguatge escènic contemporani, conèixer l’art comunitari i aportar en la posada en escena d’una creació artística col·lectiva.

 

INSCRIPCIONS: https://ja.cat/qEpDb