Descobreix què és i com potenciar la teva intel·ligència sexual

A què li diem Intel·ligència sexual? Aquest concepte va ser introduït l’any 2002 pels psicòlegs Sheree Conrad i Michael Milburn. Adquirint habilitats des de l’educació sexual, la consciència corporal i la comunicació i assertivitat, podem millorar el grau de satisfacció envers la nostra sexualitat. Una gran quantitat de persones sent algun grau d’insatisfacció sexual però no sempre s’admet o es verbalitza. I sovint és per manca d’informació, falsos mites i el tipus d’educació rebuda. Aquí coneixeràs conceptes claus claus per poder viure una sexualitat més plena i saludable. Desmitificarem creences errònies, parlarem de sexe i sexualitat i tot allò que abarca cadascun d’aquests conceptes, diferenciarem entre coitocentrisme i focalització sensorial, parlarem dels blocs què s’integren dins la intel·ligència sexual i podràs fer un petit test perquè puguis descobrir (de manera privada) quin és el teu grau de satisfacció sexual.

A càrrec de Mireia Muñoz. Psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles. Especialitzada en Intel·ligència i gestió emocional i sexualitat conscient.

 

Podeu escoltar l’àudio de la conferència clicant aquí