Bon dia amb clàssics amb Ensamble Amoria

3 d'abril de 2020

Anualment col·laborem amb Art Llobet, festival de les Arts i la guitarra, amb tres concerts que formen part de la programació oficial del festival dins del nostre cicle de clàssica dels divendres. Ens han visitat Lidia Pujol, el Duo Evoeh o la soprano Mireia Tarragó entre d’altres. Art Llobet ens ofereix noves i singulars propostes que són una declaració d’amor a la guitarra amb joves promeses i artistes consolidats que han deixat moments únics. 

Aquí teniu un tastet amb un vídeo del què alguns i algunes de vosaltres segur que recordeu “Com un pom de clavells”, d’ Amoria. Va ser als divendres de clàssica del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc del 2017, quan van emergir les melodies d’un recorregut per la tradició musical amb els seus orígens en les escoles monàstiques i catedralícies fins a les cançons populars del segle XIX.