Informació

Seguim actius en línia

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada per la covid-19, que s’han pres de manera coordinada amb el govern de l’Estat i amb la Generalitat de Catalunya, la programació cultural presencial als centres cívics quedarà suspesa a partir de divendres 30 d’octubre i es mantindrà l’activitat cultural per mitjans telemàtics. En aquests equipaments només s’hi desenvoluparan les activitats previstes en la Resolució: els programes i activitats d’intervenció social i els menjadors de caràcter social. També es continuarà acollint l’activitat docent dels centres educatius que ho requereixin.

Com ja esteu al cas, es mantenen les activitats formatives i tallers des de casa, reprenem l’activitat cultural (arts escèniques, música, projeccions audiovisuals i exposicions).

Ens trobareu, com sempre, a les xarxes socials,

Instagram

Facebook

Twitter

I escrivint-nos a: fortpienc@fortpienc.org o trucant al 93 232 7827

 

L’espai d’informació estarà obert en horari de 9 a 21 h. de dilluns a divendres.

Seguim a prop vostre!

Gràcies per la vostra col·laboració.