aDONA’t

aDONA’t és una col·lecció d’il·lustracions que tenen a la dona com a tema principal.

Amb aquest projecte es pretén, d’una banda, donar a conèixer referents femenins de diferents àmbits i, de l’altra, afavorir i contribuir a l’apoderament.

L’exposició finalitza amb una persona tan important com la resta en aquest procés de canvi: TU. Et convidem a comprovar com “TOTS i TOTES podem adonar-nos que podem formar part del canvi del món amb la nostra aportació diària”.

La Chiara és l’artista que hi ha darrere d’aquest projecte. Des de petita va trobar en el món de l’art una manera d’expressar-se i connectar amb el seu món interior. Així, ha après de manera autodidacta diferents disciplines, però és en la il·lustració on troba la seva passió. I és de la mà d’aquesta que ha guanyat premis i ha treballat en diferents projectes. Podeu seguir la seva obra en el seu compte d’instagram @dolcechiara.art

Aquesta mostra va estar exposada al centre cívic solament uns dies, i amb motiu del tancament pel Covid -19  no tothom la va poder visitar.  És per aquest motiu que us deixem amb una galeria d’imatges de l’exposició per a que ho pugueu fer còmodament des de casa.