La professora Mireia Muñoz ens dóna claus per gestionar les relacions afectivosexuals en temps de confinament

La professora dels tallers d’intel·ligència emocional, Mireia Muñoz, ens recomana unes pautes per una millor gestió de les relacions durant la pandèmia del coronavirus.

Més enllà de la salut d’aquells que s’han infectat de coronavirus, ha posat en qüestió molts dels àmbits de la nostra vida. El confinament no només suposa un repte personal i col·lectiu, que ajuda a frenar l’epidèmia, sinó que també complica les relacions socials i el benestar personal. Així doncs, la psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella, Mireia Muñoz, ens dóna algunes claus per gestionar millor les relacions afectivosexuals en temps de confinament.

La Mireia Muñoz és psicòloga, sexòloga i terapeuta de parelles. Està especialitzada en gestió emocional i formada en Neurociències. Facilitadora de meditació i Tantra emocional.
Realitza teràpia des de fa 13 anys, imparteix formació, xerrades d’educació sexual i tallers de meditació psico-corporal. Ha estat col·laboradora en mitjans de comunicació com ràdio Sabadell, Catalunya Ràdio o TV3.
Ha estat coordinadora del màster de coaching i lideratge personal de la Universitat de Barcelona i docent en seminaris, cursos i congressos.
Actualment, imparteix intel·ligència emocional a empreses i al nostre centre cívic Fort Pienc.

  • Escolta l’audio sobre les pautes afectivosexuals en temps de confinament aquí.
  • Escolta l’audio sobre Descobreix què és i com potenciar la intel·ligència emocional grabat al Centre Civic Ateneu Fort Pienc aquí.

Per a més informació: Mireia Muñoz.