Bon dia amb clàssics amb “Cançons de maig”

Continuem compartint amb vosaltres els nostres divendres de clàssica, avui amb la soprano tarragonina Mireia Tarragó i el guitarrista Bernardo Rambeaud  que a través de la nostra col·laboració amb Art LLobet, festival de les arts i la guitarra ens van presentar a l’octubre de l’any passat el seu programa “Cançons de maig” de música catalana i francesa. Una fina selecció de lieder de Fauré, Toldrà i Seiber van integrar el seu repertori, juntament amb algunes cançons tradicionals catalanes. La frescor del verd i la primavera; l’evocació de les muntanyes, els rius i les flors; el cant dels ocells i les antigues cançons tradicionals s’entrellacen amb la lírica amorosa. A través de la música, emprenem un viatge travessant els Pirineus, enmig de trobades i comiats, d’amors i de neguits. Us deixem amb un tastet.