We Exist

We Exist, projecte itinerant sense ànim de lucre, que presenta el documental musical “We Exist” sobre migracions de refugiats a   diversos països amb el propòsit de despertar la consciència i    la sensibilitat cap a les anomenades “crisis migratòries”; una de les crisis humanitàries més importants que el món ha experimentat. Una reflexió  per a debatre les raons que porten a les persones a migrar/fugir del seu entorn.

Al setembre de 2019 es va projectar aquest documental dins de la nostra programació estable de cinema, WE EXIST és un documental musical on la música de solistes i grups de l’Orient Mitjà i Àfrica es combina amb imatges de persones que intenten escapar de la fam i la guerra a la regió mediterrània. Allunyades del sensacionalisme, aquestes imatges poètiques donen testimoni de la veritable dimensió humana d’aquesta tragèdia en curs.

 compartim amb vosaltres aquest projecte per que el podeu gaudir online des de casa i conèixer aquesta realitat

Alguns dels músics que interpreten la seva música en aquesta pel·lícula provenen dels camps de refugiats; alguns són famosos a nivell regional i internacional. L’estructura narrativa i la seva història és poc convencional. Així, la pel·lícula ens pren la mà i ens guia endavant, amb una honestedat a vegades devastadora. Conduïts per la seva música i amb poques paraules, WE EXIST ens porta a indrets i persones que ens commouen profundament.

Gravació, edició, producció i direcció: Lucian Segura, 50 min.

Manifest projecte We Exist

Les paraules de Lucian Segura, director del documental sobre el projecte

Tota la informació del projecte itinerant We Exist clicant aquí