Bon dia clàssics amb el Quartet Calders

El Quartet Calders ens va visitar al gener, aquest quartet barceloní de corda format per joves apassionats per la música de cambra, compartia amb nosaltres el seu projecte “Beethoven 250”, ens sumaven així a la celebració del 250è aniversari del naixement del compositor amb la interpretació  del seu primer quartet. Tot i ser el primer que va compondre ja és tota una obra mestra que conté aquells elements característics de la seva escriptura.  El programa es va completar  amb el quartet Vistes al Mar del compositor vilanoví Eduard Toldrà, inspirada per la poesia de Joan Maragall La Ginesta. L’obra va ser estrenada el 31 de maig de 1921 al Palau de la Música pel Quartet Renaixement (liderat pel propi Toldrà). Aquest mateix quartet va ser el primer a interpretar els disset quartets de corda de Beethoven a Barcelona, per aquest motiu Toldrà coneixia bé els quartets de Beethoven la qual cosa es pot entreveure en la seva manera de compondre. Quartet Calders són Júlia Alvaro i  Marta Guillem, violins, Teresa Roldán, viola i Miquel Felip, Violoncel. Us deixem amb un petit tastet del seu gran talent.

Concert al Museu Marès. Beethoven Op. 18 No. 1, IV (fragment).

Tenim moltes ganes de tornar a veure-us i tocar per a vosaltres! Mentre ens esperem a que això sigui possible, ens agradaria compartir amb tots vosaltres un fragment de l’últim concert que vam poder fer al Museu Marés amb l’esperança que us animi i us acompanyi en aquesta època difícil.Desitjant tornar-nos a trobar als escenaris, una abraçada de tots 4!———————–Tenemos muchas ganas de volver a veros y tocar para vosotros!Mientras nos esperamos a que esto sea posible, nos gustaría mucho compartir con todos vosotros un fragmento del último concierto que pudimos hacer en el Museu Marés con la esperanza que os anime y os acompañe en esta época difícil. Deseando volvernos a encontrar en los escenarios, un abrazo de los 4!

Publicada por Quartet Calders en Martes, 28 de abril de 2020