Festival DocsBarcelona, aquest any des de casa

El 23è DocsBarcelona està a punt de començar! Aquest és un projecte global al voltant del món documental amb festival, mercat professional, distribució, xarxa de sales d’exhibició i formació al voltant del món del documental. Estimen i aplaudim aquest projecte amb el qual col·laborem ja fa temps a través de les projeccions del Documental del Mes en el nostre cicle estable de cinema.

Des del 19 al 31 de maig, el festival ens presenta 35 estrenes documentals, 11 d’elles de producció catalana,  enguany a través d’una extraordinària versió online, les pel·lícules es podran veure a través de la plataforma Filmin. Si no et vols perdre res, el festival posa en venda un abonament per gaudir de tota la programació del festival i tres mesos de subscripció gratis a la plataforma.

EL festival inicia el seu camí amb una projecció en obert amb la pel·lícula inaugural “Letter from Masanjia” que es podrà veure en obert a TV3 el dia 19 de maig a les 22 h. Com sempre la programació del festival ofereix una programació de màxima qualitat per gaudir, reflexionar i conèixer altres realitats. Podeu consultar la graella de totes les estrenes del festival clicant aquí.

Si vols gaudir del festival, sortegem un abonament per poder veure tota la programació del festival, només has d’entrar al nostre instagram, començar a seguir-nos i etiquetar a un amic o amiga.

#QuedatAmbElDocs