Vespres de Jazz des de Casa -Volum 7 / Jazz Fusió

Viatgem a finals dels anys 60 i principis dels 70, l’època d’experimentació per excel·lència. Com no podia ser d’altra manera, el jazz, un gènere en constant evolució i sempre en recerca de nous sons,  viu una nova revolució. Es comencen a introduir noves bases rítmiques amb el rock and roll, la mateixa harmonia del jazz i el segell de la improvisació del funk i el rhythm and blues. El gran Miles Davis amb la gravació del seu disc el 1969 “Bitches Brew” encén el foc, Frank Zappa, Jaco Pastorius, Weather Report i Chick Corea entre d’altres són els grans referents d’aquest estil que va marcar un abans i un després en la història de la música contemporània. Gaudiu!

Vespres de Jazz des de casa – Volum 7

 

Si voleu saber més no deixeu de llegir “Bitches Crew, viaje alucinante a la mente de Miles Davis”  publicat a Jot Down per Emilio de Gorgot