Concert Festa Major als Jardins del TNC

Aquest dilluns dia 8 de juny havíem de compartir amb vosaltres una de les nits més especials de l’any per nosaltres, el concert de Festa Major del Barri de Fort Pienc als Jardins del TNC. Ja fa uns anys que aquesta màgica nit d’estiu amb els nostres veïns i veïnes, és una de les més emotives i esperades. Ens han visitat el swing i la calidesa de Saphie Wells & The Swing Cats, hem ballat amb la Barcelona Gipsy Klezmer Orquestra i la bossa nova de Ganzá i ,com no, el Rhythm Blues i la força de  Myriam Swanson al davant de The Rhythm Treasures entre d’altres. Aquest any esperàvem als Pink Lemon, un jove grup de la talentosa escena musical de Barcelona, funk, groove i soul del més alt nivell.

Us deixem amb un tastet del seu talent, i no ho poseu en dubte,  l’any vinent ens retrobarem i tornarem a ballar plegats i gaudir de la Festa Major del nostre estimat barri! 

 

Pink Lemon són,  Joan Martínez, veu i saxo – Adrián Miras, guitarra elèctrica – Guillem Serra, teclats – Guillem Durante, baix elèctric – Andreu Giró, bateria