Pantalla Barcelona

Pantalla Barcelona és una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona amb col·laboració amb Barcelona Film Commision que vol estimular i consolidar la difusió de la cinematogràfica realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Amb aquesta voluntat,  Pantalla Barcelona ens apropa el cinema recent, fet amb el talent de la nostra ciutat als diferents districtes de Barcelona amb projeccions a diferents centres cívics de la ciutat. Hem col·laborat amb aquesta iniciativa en les diferents edicions projectant 12 pel·lícules a sala i també amb Pantalla Barcelona Estiu amb 3 projeccions en la Plaça del Fort Pienc. No només el llargmetratge és protagonista de les nostres sessions de cinema, de vegades amb l’oblidat format de curtmetratge,també ha estat present, amb la projecció de 7 audiovisuals en curt amb la presència dels seus directors i directores plens de talent i entusiasme.

Petra, Cerca de tu casa, La Librería, Viaje al cuarto de una madre, Con el viento, Petitet o Entre dos aguas són algunes de les pel·lícules que hem pogut gaudir i compartir amb vosaltres. Col·laborem a més amb Dones Visuals a través dels cinefòrums que sempre acompanyen i contextualitzen les projeccions i donen visibilitat a la presència de la dona en el món del cinema.

Molt aviat tornarem a compartir el cinema fet a casa nostra!