CONFITURA: Concurs de literaTURA en CONFInament

La biblioteca Fort Pienc organitza el CONFITURA: Concurs de literaTURA en CONFInament. La temàtica d’aquest concurs gira al voltant del confinament que hem patit a causa de la pandèmia provocada per la covid-19 i inclou les modalitats d’assaig, ficció i poesia. La informació desbordant d’aquests dies, les relacions personals a través dels balcons, els smartphones o els ordinadors, els conflictes veïnals, la fraternitat entre conciutadans i conciutadanes, els aplaudiments al personal sanitari, la por, les rialles… Tot això, i molt més, pot ser material literari al qual donar forma.

Les bases del concurs les podeu consultar aquí. Us animem a participar i a compartir les vostres creacions amb nosaltres, teniu temps fins al 31 de juliol.

Més informació a www.barcelona.cat/bibfortpienc