dansa metropolitana. – Nova Data Copy

Ens afegim un any més a dansa metropolitana.

Espectacles per espais no convencionals a través del programa Confluències, noves propostes, nous espais, nous espectacles i altres activitats per descobrir i gaudir del talent creatiu dins d’aquest gran entramat metropolità de ciutats.

El programa Confluències del Dansa Metropolitana s’inspira en el punts dels rius on s’uneixen dos o més cursos d’aigua. Sovint, els confluents han estat punts estratègics, com per exemple els que trobem a l’àrea metropolitana en la confluència dels rius Llobregat i Besòs. Amb aquesta premissa, un centenar d’intervencions gratuïtes es podran veure en espais públics de les dotze ciutats que conformen la programació d’enguany.

Espectacles:

Out Of The Blue –  LaRutan

Aquest singular duo ens presenta un treball fresc i divertit de dansa contemporània que neix de la necessitat de gaudir del plaer de ballar lliurement, de moure’s, desconnectar i trencar amb la rutina.  L’objectiu d’aquesta peça és que el públic gaudeixi tant com ells ballant. Que l’espectador somrigui, aplaudeixi, senti el ritme i l’excitació del moviment. Aquest muntatge ha estat premiat i programat en diversos festivals d’arreu d’Europa.

Direcció: María Andrés –  Interpretació: María Andrés i Denis Martínez

 

 

Roda – Marea Danza

Aquest muntatge, protagonitzat per cinc ballarines, presenta una revisió́ de la dansa popular valenciana des d’un punt de vista contemporani. Cinc dones alçades i connectades dansen mirant cap endavant per crear una oda a la vida i a la terra i, com cinc peces de fang, participen en el ritu artesanal de girar el cos per ser energia, potència i emoció. Una aproximació́ al folklore amb què aquesta singular companyia connecta amb les seves arrels i que ha estat guardonat com a millor espectacle de carrer als premis AAEE IVC 2021.

Direcció: Sara Cano –  Interpretació: Elena Marava, Irene de la Rosa, María Sofía Gallego, Paula Sebastián i Yolanda López

 

 

Del 10 al 27 de març

Dansa Metropolitana presenta la cinquena edició, i reforça així el seu compromís d’apropar la dansa a tota l’àrea metropolitana.

Del 10 al 27 de març, el festival omplirà de dansa els teatres, els centres cívics, els carrers, les places i l’espai públic de les dotze ciutats metropolitanes incloses en la programació d’enguany: Barcelona, Badalona, l’Hospitalet, Cornellà, el Prat, Viladecans, Esplugues, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Granollers i Sant Cugat.

Durant quinze dies, podreu descobrir noves propostes, espais, espectacles i altres activitats que volen ajudar a lligar el teixit creatiu que conflueix en aquest gran teixit metropolità de ciutats.

Hi trobareu més de 250 propostes al voltant de la dansa, amb una oferta variada d’espectacles per a tots els públics, així com activitats, conferències, tallers i, fins i tot, una àmplia oferta de cinema sobre la dansa.

El festival Dansa Metropolitana vol apropar i fer accessible la dansa a tota la ciutadania, perquè tothom en pugui gaudir. Per això, programa dansa de tots els estils, des de la dansa contemporània fins a la dansa clàssica, la dansa urbana o el flamenc, per facilitar així el diàleg entre disciplines i enriquir el patrimoni cultural de les ciutats.

Dia
Divendres 01/07/2022 00:00
Espai
Gimnàs 1

ENTRADA LLIURE – Activitat Exterior

  • Música Clàssica i Cinema: Dilluns corresponent a la setmana de l’activitat.
  • Vespres de Jazz i Xerrades: Dilluns anterior a la setmana de l’activitat.
  • Barcelona Districte Cultural: Quinze dies abans de l’activitat.

Les persones que no es trobin presents 20 minuts abans de l’inici de l’espectacle perdran la reserva.

Un cop començat l’espectacle no es permetrà l’entrada a la sala.

  • Reserva d’entrades per telèfon (93 232 78 27) i a través del nostre web fortpienc.org.
  • Accés preferent per persones amb mobilitat reduïda i persones amb necessitats especials.
  • Manteniment de les distàncies de seguretat, utilització de mascareta, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic a l’accedir al centre.
Pujar