Handmade o fes-ho tu mateix, un antídot per trencar la uniformitat i tenir una vida més plena.

Després de temps de producció en massa i globalització, està guanyant força la tendència de buscar alternatives per trencar amb la uniformitat, es recuperen antigues tècniques artesanes com la costura, el ganxet… tot passat per un procés de modernització i amb referències estètiques vintage i contemporànies.  A banda,  el handmade, o el fes-t’ho tu mateix, ens aporta nombrosos beneficis emocionals que ens ajuden a tenir una vida més plena.  Com?  Inge Serrano, LadyCrochet, professora del taller de Modern Croxet del Centre Civic, ens ho explica.   L’enfocament del teu taller és un punt diferent, en algun moment comentes que teixir suposen una font important pel benestar emocional, pots explicar-nos una mica més? Quan teixim estem fent uns moviments rítmics, repetitius ...

11 de desembre de 2018

La fam no fa vacances

Enguany tornem a participar en la Campanya de recollida d’aliments, la Fam no fa vacances.

13 de juny de 2018

XVII Concurs fotogràfic Festa major 2018

Arriba un any més l’esperada Festa Major de Fort Pienc així com també el concurs fotogràfic de Festa Major que organitza l’Arxiu Històric de Fort Pienc. Si vols participar, fes un cop d’ull a les bases del concurs:

23 de maig de 2018

Xerrada sobre Eficiència energètica

El proper divendres 23 de febrer a les 18 h pots apuntar-te a la Xerrada-taller sobre eficiència energètica. Com funciona el mercat energètic, l’energia, les dinàmiques de consum energètic?Com podem estalviar energia i diners optimitzant les factures? Vine a conèixer bons hàbits energètics i quins drets tenim com a ciutadans (què puc fer si tinc un avís de tall de subministrament, entre d’altres). També coneixerem el PAE i els serveis que ofereix així com t’assessorarem de forma individual en temes d’eficiència energètica a la teva llar. Activitat a càrrec de Carrega’t d’energia i d’un agent energètic del PAE. Entrada lliure amb aforament limitat.

20 de febrer de 2018

Activitats entorn al 25 de novembre

El 25 de novembre és el dia contra la violència de gènere, i enguany hem organitzat una sèrie d’activitats que ens faran reflexionar sobre aquesta problemàtica.

30 d'octubre de 2017

Marrameu torra castanyes!

Ja arriba la millor festa de la tardor, la Castanyada! Vols conèixer les activitats que tenim preparades per aquest dia?

23 d'octubre de 2017