Matinal Infantil. Festa Major Fort Pienc

Els infants també volen celebrar la Festa Major? Doncs aquest, sense dubtar-ho és el seu moment! Veniu amb tota la família i no pareu de jugar i ballar durant tot el matí.

5 de juny de 2018

Dia Internacional del Joc

Un any més el Casal Infantil de Fort Pienc s’adhereix a les activitats del Dia Internacional del Joc, organitzant amb les entitats del barri, la Festa del Dia Internacional del Joc a Fort Pienc. Dia: 28 de maig Horari: De 16.30 h a 19.00 h. Lloc: Plaça Fort Pienc El dret a jugar va ser reconegut per primera vegada el 20 de novembre de 1959, quan l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració dels Drets dels Infants. L’article 31 de la Convenció dels Drets dels Infants reconeix el dret dels infants al joc i a les activitats recreatives pròpies de la seva edat, així com a participar lliurement en la vida cultural i en les arts. Serà una tarda de ...

16 de maig de 2018

Carnaval

Vine a gaudir de la festa de carnaval al barri!

6 de febrer de 2018

VI concurs de Creació i Innovació de Joguines

Amb la 14ª Mostra de Jocs i Joguines de l’Eixample: Juga i tria arriba el VI concurs de Creació i Innovació de Joguines. Un concurs en què els infants imaginen i creen la seva pròpia joguina. El consum massiu ha copsat el món del joc i la joguina, s’apliquen estratègies i recursos que, anteriorment, no havien arribat als infants. El bombardeig d’anuncis de joguines impersonals, l’obsolescència programada que genera tones de residus o els materials poc ecològics, entre d’altres, generen un consum no responsable de les joguines.

28 de desembre de 2017

Renova les teves joguines.

Del 13 al 18 de desembre participem al Renova les teves joguines. El consum massiu de joguines i jocs ha fet qüestionar-nos si realment calen tantes o si és necessari que siguin noves. La resposta ha estat negativa, i per això, torna el Renova les teves joguines, amb l’objectiu de promoure la sensibilització i el respecte en el consum responsable. Intercanviar com activitat vehicle per reduir els residus generats i aprofitar al màxim la vida útil dels objectes.

14 de setembre de 2017