Matinal Infantil. Festa Major Fort Pienc 2019

Festa pels més petits i no tant petits del barri, on podran gaudir d’un mati ple de jocs, tallers i moltes altres sorpreses! Veniu a jugar amb tota la família i a celebrar l’any Brossa!

28 de Maig de 2019

Matinal Infantil. Festa Major Fort Pienc

Els infants també volen celebrar la Festa Major? Doncs aquest, sense dubtar-ho és el seu moment! Veniu amb tota la família i no pareu de jugar i ballar durant tot el matí.

5 de Juny de 2018

Dia Internacional del Joc

Un any més el Casal Infantil de Fort Pienc s’adhereix a les activitats del Dia Internacional del Joc, organitzant amb les entitats del barri, la Festa del Dia Internacional del Joc a Fort Pienc. Dia: 28 de maig Horari: De 16.30 h a 19.00 h. Lloc: Plaça Fort Pienc El dret a jugar va ser reconegut per primera vegada el 20 de novembre de 1959, quan l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració dels Drets dels Infants. L’article 31 de la Convenció dels Drets dels Infants reconeix el dret dels infants al joc i a les activitats recreatives pròpies de la seva edat, així com a participar lliurement en la vida cultural i en les arts. Serà una tarda de …

16 de Maig de 2018