Casal Infantil

El Casal Infantil és un espai de lleure educatiu, per infants de 4 a 12 anys i les seves famílies. A partir del joc com a eina educativa creem un espai de relació on compartir les estones de lleure, descobrir, experimentar i relacionar-se. La nostra finalitat és crear dinàmiques de joc positives, inclusives i respectuoses per gaudir, de manera acompanyada, d’un espai d’aprenentatge lúdic i vivencial.

Espai Minijoves

Aquest és un espai pensat pels infants de 8 a 12 anys. Un espai per desenvolupar la seva creativitat amb recursos tecnològics, jocs de taula adequats a la seva edat i moltes activitats que segur els faran gaudir d’allò més. Tots els divendres es dinamitzaran activitats especialment pensades pels minijoves.

Divendres familiars

Els divendres a la tarda el Casal Infantil es convertirà en un espai de convivència per a famílies i infants de totes les edats, on es dinamitzaran moments de joc adequats per a cada edat.

De 0 a 3, Infants en Família

És un espai d’atenció, acompanyament i ajuda a la petita infància i les seves famílies. Aquest és un espai de trobada i interrelació en un context educatiu diferent al de la llar, que afavoreix el desenvolupament de pràctiques de criança satisfactòries a l’entrar en relació amb altres infants i amb altres famílies.

Divendres menuts

El Divendres menuts està pensat perquè les famílies amb infants de 0 a 3 anys puguin gaudir d’una estona de joc. Cada divendres l’equip del Casal Infantil us proposarà una activitat que fomenti l’estimulació i l’experimentació dels infants.

Préstec de jocs

Servei de préstec de jocs de taula i trencaclosques. T'animes a provar-ho?