Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona a través de Barcelona Film Comission,  Pantalla Barcelona ens apropa  el cinema recentment fet a la ciutat amb la voluntat de  consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual  i donar-la a conèixer a la ciutadania. Les sessions es faran a la Plaça del Fort Pienc. Aquest estiu cinema a la fresca!  

Marcianades

Mart en l'imaginari col·lectiu a través del cinema. Participem de les activitats paral·leles de l’Exposició del CCCB, Mart, el mirall vermell, que aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies. A través de tres pel·lícules fem un recorregut per l’imaginari col·lectiu envers el planeta vermell des dels inicis del cinema fins a la contemporaneïtat. Els cinefòrums estaran coordinats per Jordi Sánchez-Navarro Director d’Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació a la UOC, investigador sobre cultura visual i els imaginaris fantàstics en la cultura popular.

És amor?

És el cinema el principal factor cultural contemporani condicionant de la idea de l’amor romàntic? A través de dues projeccions d’èpoques i contexts molt diferents i enllaçant amb el cicle de conferències (Re) Pensem l'amor , reflexionarem envers com el mitjà audiovisual determina la nostra idea de l’amor i les relacions afectives.

Biennal Ciutat i Ciència

La sobirania alimentaria està condicionada pels modes de producció, especialment els agronegocis que comporten una concentració de terres i l’impuls de la ramaderia industrial. El cinefòrum projectarà dos documentals acompanyats d’un debat amb especialistes en el tema que ens ajudaran a comprendre com aquestes circumstàncies afecten a la nostra alimentació diària des d’una perspectiva científica.

BCN FILM FEST

El 6 de febrer de 1921 Charles Chaplin va estrenar comercialment el seu primer llargmetratge, “The kid”, amb el qual va fer un decisiu pas endavant en la seva carrera. El creador d’un dels personatges més famosos de la cultura popular, el rodamón de bon cor conegut a Espanya com a Charlot, ja havia donat mostres del seu talent en el camp del curtmetratge, però a partir de llavors la seva mestria es manifestaria en tota la seva esplendor, tant al cinema mut com en el sonor. Col·laborem amb el Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) afegint-nos a la celebració del CENTENARI de “THE KID” amb una retrospectiva dedicada a Charles Chaplin referent indispensable de la història del cinema.

Música clàssica

La Primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.