Woman

Dia: 19 de maig de 2022
Hora: 19 h.

Altres categories

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

El documental del mes

Cada mes una estrena internacional dels millor documentals per gaudir, conèixer i reflexionar al voltant d’altres realitats.

Docs Barcelona Festival

Aquest 2022 el Festival DocsBarcelona compleix 25 anys donant visibilitat al gènere documental, ens afegim a la celebració amb una projecció dins de la programació oficial del festival.

Música en Pantalla

En paral·lel al cicle de conferències Musica i Cinema: narratives sonores a través de dues projeccions aprofundirem i contextualitzarem com la musica, els sons i també, per què no, els silencis formen part del relat cinematogràfic, no només acompanyant-lo sinó formant part indissoluble del mateix.

Música clàssica

La Primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.