Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona a través de Barcelona Film Comission,  Pantalla Barcelona ens apropa  el cinema recentment fet a la ciutat amb la voluntat de  consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual  i donar-la a conèixer a la ciutadania. .

CCAD - Festival de Cinema Africà i Dona

Per quart any col·laborem amb el Cicle de Cinema Africà i Dona, realitzadores, directores, productores, actrius i narradores d’històries africanes ens mostraran com és d’enfortidor i necessari escriure els seus propis relats i compartir-los amb el món.

BCNegra

Tornem a col·laborar amb BCNegra, aquest hivern amb tres grans joies amagades del gènere, sèrie B de la més alta qualitat amb tres clàssics imprescindibles.

Fort Pienc SOStenible

Fort Pienc SOStenible: una aposta pel mediambient. T’apuntes? El Centre Cívic Fort Pienc i la biblioteca Fort Pienc han programat conjuntament durant el mes de febrer un seguit d’activitats que giren al voltant de la sostenibilitat, un tema tan actual, com urgentment necessari. Et convidem a participar d’aquestes propostes  que plantegen temes pràctics del nostre dia a dia i que ens porten a reflexionar sobre la necessitat de viure d’una manera més sostenible i respectuosa amb el planeta.

Música clàssica

La Tardor arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat! Tornem a col·laborar amb l'Art Llobet, festival de les Arts i la Guitarra i continuem amb la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.