Time Trial

Dia: 30 de maig de 2019
Hora: 19.30 h.

Petitet

Dia: 20 de juny de 2019
Hora: 22 h.

Los Reyes

Dia: 27 de juny de 2019
Hora: 19.30 h.

Altres categories

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

Festival Tangent

tangent,  3er Festival de les Arts de l'Eixample

del 26 de juny al 25 de juliol de 2019

Vint-i-dues nits d’estiu i vint-i-dues propostes artístiques. Un programa no només de música, també de músiques: jazz, soul, flamenc, electrònica… No només de dansa, també de poesia, cos, moviment... No només de teatre, també de noves dramatúrgies, cabaret, circ…  Tangent Festival de les Arts de l’Eixample torna un any més amb una selección del bo i millor de l’escena actual. Un festival que tindrà lloc als sis centres cívics de l’Eixample, que vol oferir una visió diversa i àmplia de la riquesa artística contemporània, amb propostes per a tots els gustos i edats. Trobareu, de ben segur, la vostra.

La primera cita cultural estiuenca a la ciutat és a prop de casa, els vespres de juliol.

Descarregat el Programa

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquesta Primavera amb tres propostes que ens parlen de lluites a través de l'art, de superacions personals i d'històries relatades des d'un altre punt de vista.

Namrud el problemàtic, Time Trial i Los Reyes

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona i a través de Barcelona Film Comission, encetem aquest cicle de cinema per donar a conèixer la producció cinematogràfica i audiovisual de la nostra ciutat.

Amb aquesta voluntat, Pantalla Barcelona vol apropar-vos el cinema recentment fet a Barcelona amb tres sessions de gran qualitat.

Les sessions de Pantalla Barcelona es faran a la plaça del Fort Pienc – Accés LLiure

A partir de les 21.15 h, hi haurà sessió de DJ.

Newman

Un recorregut per la trajectòria d'un dels més grans actors de la història del cinema, l'etern Paul Newman.

Un actor que ha donat vida a diferents personatges: detectiu, gàngster, ‘buscavidas’, jugador de billar o d'hockey sobre gel, atracador de trens o de bancs, timador, científic o intrèpid capità, Buffalo Bill o ‘Billy el niño’.

Gaudiu de tres meravelloses pel·lícules que van marcar la seva carrera, El Buscavidas, La leyenda del Indomable i Camino a la perdición.

Música clàssica

La primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Tornem a col·laborar amb l'Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC i ens afegim al Festival SIMFONIC, que proposa fer 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per 5000 estudiants de música a 100 espais emblemàtics de tot Catalunya i Balears, i com sempre la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.