Laura

Dia: 30 de gener de 2020
Hora: 19.30 h.

Lady Bird

Dia: 19 de març de 2020
Hora: 19.30 h.

Cachada

Dia: 26 de març de 2020
Hora: 19.30 h.

Altres categories

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquest hivern amb tres propostes que ens parlen de lluites de poder, de valentia i l'empoderament a través de l'art. Històries relatades des d'un altre punt de vista. Els testimonis de Putin,  Chris the swiss,  Cachada

FICMA

Ens afegim al cicle Claqueta i Acció!, una iniciativa entre l'Ajuntament de Barcelona i el FICMA (Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient) nascuda per promoure la cultura de la sostenibilitat.

Dones de cinema

El cinema com d’altres arts es una història de desigualtat de gènere. A través d’aquest cicle volem donar visibilitat a tres generacions de dones. Alice Guy, pionera i oblidada, Agnes Varda, inconformista i rebel i Greta Gerwig, una jove directora donant veu a la seva generació. Totes tres són molt diferents però tenen en comú el més important: l’amor al cinema.

CCAD Festival de Cinema Africà i Dona

Per tercer any col·laborem amb el Cicle de Cinema Africà i Dona, realitzadores, directores, productores, actrius i narradores d’històries africanes ens mostraran com és d’enfortidor i necessari escriure els seus propis relats i compartir-los amb el món.

BCNegra

Un misteriós assassinat, un falcó fet amb el material amb el qual es construeixen els somnis i una passió incontrolable. Un recorregut per tres grans novel·les del gènere amb tres clàssics imprescindibles. Tornem a col·laborar amb BCNegra, aquest hivern també amb una activitat paral·lela per conèixer la Barcelona més negra i criminal

Música clàssica

L' Hivern arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat! Tornem a col·laborar amb l'Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC, un any més col·laborem amb Barcelona Obertura  i com sempre la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.