Danseur

Dia: 10 d'octubre de 2019
Hora: 19.30 h.

Altres categories

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquesta tardor amb quatre propostes que ens parlen de lluites a través de l'art, de superacions personals i d'històries relatades des d'un altre punt de vista.

Womanhood,  Push,  What Waala wants,  When tomatoes meets Wagner

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona i a través de Barcelona Film Comission, continuem amb aquest cicle de cinema per donar a conèixer la producció cinematogràfica i audiovisual de la nostra ciutat.

Amb aquesta voluntat, Pantalla Barcelona vol apropar-vos el cinema recentment fet a Barcelona amb quatre sessions de gran qualitat.

Dintre del cinefòrum iniciem el cicle  La Tardor dels Oficis de Cinema i descobrirem a través dels testimonis de professionals la pràctica del seu ofici i els processos de fabricació dels films en cada projecció.

Km0

Per segon any consecutiu, a la secció Km.0 el festival IN-EDIT s'apropa   als barris de la mà de la xarxa Centres Cívics de Barcelona, amb presentacions amb els directors i protagonistes, perquè conegueu de primera mà les històries que s'hi expliquen per tal  de donar veu a històries properes i artistes locals.

Coincidències

Un bri de pols a l'ull a una estació de tren, un moneder extraviat, una visita inesperada... poden les petites coincidències canviar el curs d'una vida? Són les petites decisions les que marquen el nostre destí?

Casualitats o Causalitats?

Projecte We Exist

Projecte itinerant sense ànim de lucre, que presenta el documental musical "We Exist" sobre migracions de refugiats a diversos països amb el propòsit de despertar la consciència i la sensibilitat cap a les anomenades "crisis migratòries"; una de les crisis humanitàries més importants que el món ha experimentat. Una reflexió  per a debatre les raons que porten a les persones a migrar/fugir del seu entorn.