Silvana

Dia: 29 de gener de 2019
Hora: 19.30 h.

Altres categories

Cinema Africà i Dona

El Cicle de Cinema Africà i Dona, posa  de manifest el paper de la dona dins de la seva societat i de la seva vida quotidiana.

A l’àmbit del cinema són cada vegada més les dones que es fan amb una càmera per testimoniar, donar la paraula als sense veu, parlar sobre la seva pròpia comunitat, els seus propis combats, les seves aspiracions i la seva cultura, aquest trimestre en col.laboració amb l’Associació Cultural Africadoolu, volem donar veu a través del cinema al rol fonamental de les dones dins de les societats africanes.

El quart poder

“El deure d’un periodista és informar, informar de manera que ajudi a la humanitat i no fomentant l’odi o l’arrogància. La notícia ha de servir per augmentar el coneixement de l’altre, el respecte de l’altre. Les guerres sempre comencen molt abans que comenci el primer tret, comencen amb un canvi de vocabulari als Mitjans”

Ryszard Kapuscinski sobre el periodisme 

Tres projeccions per reflexionar sobre periodisme i el seu vincle amb el poder, El Gran Carnaval, Buenas noches y buena suerte i Spotligth.

BcNegra

Ens tornem a afegir a la programació de BCNegra amb un cicle de projeccions.

Enguany, passen per la pantalla tres clàssics imprescindibles del gènere negre, que van signar John Huston, Fritz Lang i Jacques Tourneur.

Tres meravelloses novel·les adaptades en tres obres mestres, La Jungla de Asfalto, La Mujer del Cuadro i Retorno al Pasado.