Eugenio

Dia: 25 d'octubre de 2018
Hora: 19.30 h.

Altres categories

La Prèvia de l’In-Èdit

Un any més col.laborem amb el Festival IN-EDIT de documental musical que aquest any cel.lebra la setzena edicío amb la projecció de tres documentals com a prèvia del festival: Les Mans d'Alicia, un retrat de la gran pianista Alicia de Larrocha, Where you are meant to be que ens divertirà en un viatge per les bromoses terres escoceses i Chasing train: The Jhon Coltrane Documentary un homenatge a un revolucionari del Jazz.

El meu primer festival

Amb col.laboració amb el Meu Primer Festival us presentem:

El món amb uns altres ulls, una selecció de curtmetratges a les entitats d'educació en el lleure. L'Objectiu és aprendre a fer servir el cinema com a eina per treballar la diversitat.

El cinema ens proposa una mirada... I un canvi de mirada.

Dolents, dolentíssims

Amb el cicle Dolents, dolentíssims, recuperem als malvats com a figures essencials del cinema, tres malvats antològics amb un nexe comú, el plaer de fer el mal.

El diabòlic Harry Powell de La noche del cazador, la perversa i maquiavèl·lica Marquesa de Merteuil de Las amistades peligrosas i el terrorífic Keyzer Söze de Sospechosos habituales.

Pantalla Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió,  de quatre centres cívics i tres sales de cinema.

A partir d’octubre,  7 llargmetratges i 7 curtmetratges i un total de 49 projeccions es podran veure en aquesta segona edició del Pantalla Barcelona que compta amb una especial vinculació amb les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual. En aquesta nova edició comptem també amb la col·laboració del Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català amb  tres de les pel·lícules programades.

Km0

Per segon any consecutiu, a la secció Km.0 el festival IN-EDIT s'apropa   als barris de la mà de la xarxa Centres Cívics de Barcelona, amb presentacions amb els directors i protagonistes, perquè conegueu de primera mà les històries que s'hi expliquen per tal  de donar veu a històries properes i artistes locals.