Altres categories

El documental del mes

Continuem amb la nostra col.laboració amb el Documental del Mes, aquesta Tardor amb quatre  propostes molt diferents:  Over the Limit, retrat d'una jove atleta, Eugenio  ens donarà una mirada intima de l'home que s'amagava darrera l'humorista, Of fathers and sons, que ens aproparà al drama de la radicalització yihadista i Last days in Shibati, un retrat de la desaparició de la Xina tradicional i històrica.

El meu primer festival

Amb col.laboració amb el Meu Primer Festival us presentem:

El món amb uns altres ulls, una selecció de curtmetratges a les entitats d'educació en el lleure. L'Objectiu és aprendre a fer servir el cinema com a eina per treballar la diversitat.

El cinema ens proposa una mirada... I un canvi de mirada.

Dolents, dolentíssims

Amb el cicle Dolents, dolentíssims, recuperem als malvats com a figures essencials del cinema, tres malvats antològics amb un nexe comú, el plaer de fer el mal.

El diabòlic Harry Powell de La noche del cazador, la perversa i maquiavèl·lica Marquesa de Merteuil de Las amistades peligrosas i el terrorífic Keyzer Söze de Sospechosos habituales.

Pantalla Barcelona

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la  Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles, en aquesta ocasió,  de quatre centres cívics i tres sales de cinema.

A partir d’octubre,  7 llargmetratges i 7 curtmetratges i un total de 49 projeccions es podran veure en aquesta segona edició del Pantalla Barcelona que compta amb una especial vinculació amb les escoles de cinema i universitats de comunicació audiovisual. En aquesta nova edició comptem també amb la col·laboració del Cicle Gaudí-Circuit Estable de Cinema Català amb  tres de les pel·lícules programades.

Km0

Per segon any consecutiu, a la secció Km.0 el festival IN-EDIT s'apropa   als barris de la mà de la xarxa Centres Cívics de Barcelona, amb presentacions amb els directors i protagonistes, perquè conegueu de primera mà les històries que s'hi expliquen per tal  de donar veu a històries properes i artistes locals.