Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Aquest trimestre amb La Setmana de Novel·la Negra de Barcelona, BcNegra, amb un cicle de clàssics del gènere i  el Documental del Mes.

Acollim la sessió inaugural del CCAD, Cicle de Cinema Africà i Dona en la seva segona edició, una iniciativa que te com objectiu donar a conèixer la capacitat de resistència femenina al continent africà explicada a través del cinema amb la projecció de I'm not a wicht.

I com és habitual, un cicle propi,  en aquesta ocasió sobre cinema i periodisme, El quart poder, on podrem reflexionar sobre periodisme i el seu vincle amb el poder.

Com sempre les nostres projeccions seràn en format de cinefòrum

Anem al cinema!

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

El documental del mes

Continuem amb la nostra col.laboració amb el Documental del Mes, aquest Hivern amb tres  propostes que ens parlen de dones fortes, creatives,  independents i lluitadores

Silvana, Ouaga Girls i Bobbi Jenne

Cinema Africà i Dona

El Cicle de Cinema Africà i Dona, posa  de manifest el paper de la dona dins de la seva societat i de la seva vida quotidiana.

A l’àmbit del cinema són cada vegada més les dones que es fan amb una càmera per testimoniar, donar la paraula als sense veu, parlar sobre la seva pròpia comunitat, els seus propis combats, les seves aspiracions i la seva cultura, aquest trimestre en col.laboració amb l’Associació Cultural Africadoolu, volem donar veu a través del cinema al rol fonamental de les dones dins de les societats africanes.

El quart poder

“El deure d’un periodista és informar, informar de manera que ajudi a la humanitat i no fomentant l’odi o l’arrogància. La notícia ha de servir per augmentar el coneixement de l’altre, el respecte de l’altre. Les guerres sempre comencen molt abans que comenci el primer tret, comencen amb un canvi de vocabulari als Mitjans”

Ryszard Kapuscinski sobre el periodisme 

Tres projeccions per reflexionar sobre periodisme i el seu vincle amb el poder, El Gran Carnaval, Buenas noches y buena suerte i Spotligth.

BcNegra

Ens tornem a afegir a la programació de BCNegra amb un cicle de projeccions.

Enguany, passen per la pantalla tres clàssics imprescindibles del gènere negre, que van signar John Huston, Fritz Lang i Jacques Tourneur.

Tres meravelloses novel·les adaptades en tres obres mestres, La Jungla de Asfalto, La Mujer del Cuadro i Retorno al Pasado.

Música clàssica

L'Hivern pot ser càlid si ens ho proposem, amb un ventall de propostes variades i d’alta qualitat uns volem apropar una mica de calidessa amb molt bona musica!

Tornem a col·laborar amb l'Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC i ens afegim a Barcelona Obertura amb  Barcelona City +,  una iniciativa del Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori amb la finalitat d'apropar la música clàssica de qualitat a la ciutadania en diferents espais,  i com sempre la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.