Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Aquest trimestre amb Pantalla Barcelona, una iniciativa en col·laboració amb l'Institut de Cultura i Barcelona Film Comission per donar a conèixer el cinema fet a la ciutat, les nits de juny i juliol a l'aire lliure.

Continuem amb el Documental del Mes, i com és habitual, un cicle propi, en aquesta ocasió sobre la trajectòria d'un dels més grans actors de la història del cinema, Paul Newman.

Com sempre les nostres projeccions seràn en format de cinefòrum

Anem al cinema!

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquesta Primavera amb tres propostes que ens parlen de lluites a través de l'art, de superacions personals i d'històries relatades des d'un altre punt de vista.

Namrud el problemàtic, Time Trial i Los Reyes

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona i a través de Barcelona Film Comission, encetem aquest cicle de cinema per donar a conèixer la producció cinematogràfica i audiovisual de la nostra ciutat.

Amb aquesta voluntat, Pantalla Barcelona vol apropar-vos el cinema recentment fet a Barcelona amb tres sessions de gran qualitat.

Les sessions de Pantalla Barcelona es faran a la plaça del Fort Pienc – Accés LLiure

A partir de les 21.15 h, hi haurà sessió de DJ.

Newman

Un recorregut per la trajectòria d'un dels més grans actors de la història del cinema, l'etern Paul Newman.

Un actor que ha donat vida a diferents personatges: detectiu, gàngster, ‘buscavidas’, jugador de billar o d'hockey sobre gel, atracador de trens o de bancs, timador, científic o intrèpid capità, Buffalo Bill o ‘Billy el niño’.

Gaudiu de tres meravelloses pel·lícules que van marcar la seva carrera, El Buscavidas, La leyenda del Indomable i Camino a la perdición.

Música clàssica

La primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Tornem a col·laborar amb l'Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC i ens afegim al Festival SIMFONIC, que proposa fer 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per 5000 estudiants de música a 100 espais emblemàtics de tot Catalunya i Balears, i com sempre la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.