Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

Arts escèniques

Dansa i moviment, circ, teatre, màgia, experimentació i molt més. Aquest trimestre de la mà de l'Estacio Escenika amb col·laboració amb l'Eix Fort Pienc i també com a part del circuit de Barcelona Districte Cultural.

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona a través de Barcelona Film Comission,  Pantalla Barcelona ens apropa  el cinema recentment fet a la ciutat amb la voluntat de  consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual  i donar-la a conèixer a la ciutadania. Les sessions es faran a la Plaça del Fort Pienc. Aquest estiu cinema a la fresca!  

Marcianades

Mart en l'imaginari col·lectiu a través del cinema. Participem de les activitats paral·leles de l’Exposició del CCCB, Mart, el mirall vermell, que aborda el nostre vincle amb Mart des de l’antiguitat fins als nostres dies. A través de tres pel·lícules fem un recorregut per l’imaginari col·lectiu envers el planeta vermell des dels inicis del cinema fins a la contemporaneïtat. Els cinefòrums estaran coordinats per Jordi Sánchez-Navarro Director d’Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació a l’UOC, investigador sobre cultura visual i els imaginaris fantàstics en la cultura popular.

És amor?

És el cinema el principal factor cultural contemporani condicionant de la idea de l’amor romàntic? A través de dues projeccions d’èpoques i contexts molt diferents i enllaçant amb el cicle de conferències (Re) Pensem l'amor , reflexionarem envers com el mitjà audiovisual determina la nostra idea de l’amor i les relacions afectives.

Música clàssica

La Primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.