Bambalas

Dia: 3 d'octubre de 2020
Hora: 11.30 h.

Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Música

La Música uneix i estableix un vincle entre les persones que la comparteixen i que s'apropen a la màgia de sentir-la en directe.

Tots els divendres a les 19 h. podreu gaudir de les millors propostes de Música Clàssica i un dimecres al mes a les 20 h.  veniu a compartir amb nosaltres els Vespres de Jazz.

Arts escèniques

Dansa i moviment, circ, teatre, màgia, experimentació i molt més. Aquest trimestre de la mà de l'Estacio Escenika amb col·laboració amb l'Eix Fort Pienc i també com a part del circuit de Barcelona Districte Cultural.

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquesta tardor amb propostes que ens parlen d'amor a la natura, tendresa i valentia, l'empoderament a través de l'art i d'un futur potser no tan llunyà. Cachada, Honeyland, Marwa, petita i valenta i Robots, les històries d'amor del futur.

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona a través de Barcelona Film Comission,  Pantalla Barcelona ens apropa  el cinema recentment fet a la ciutat amb la voluntat de  consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual  i donar-la a conèixer a la ciutadania. A més i de la mà de Catalunya Film Festivals gaudirem de cinema d’autor, divers i plural, aquesta tardor amb dues projeccions que van formar part de la programació de L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona i  el festival Moritz Feed Dog.

Música clàssica

La Tardor arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat! Tornem a col·laborar amb l'Art Llobet, festival de les Arts i la Guitarra i continuem amb la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.