Umbra Duo

Dia: 22 de novembre de 2019
Hora: 19 h.

Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta.

Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat.

Iniciem una nova col·laboració amb Choreoscope, Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona.

  Aquesta tardor continuem amb Pantalla Barcelona, una iniciativa en col·laboració amb l'Institut de Cultura i Barcelona Film Comission per donar a conèixer el cinema fet a la ciutat.  Seguim  amb el Documental del Mes, i també un any més,  amb Km0 com a part del  Festival In-Edit de documental musical, com és habitual un  cicle propi, en aquesta ocasió parlarem de Coincidències.

Coneixerem també el projecte itinerant We Exist i una projecció pel més petits enmarcada dins de la programació de la Mostra de Jocs i Joguines.

Com sempre les nostres projeccions seran en format de cinefòrum

Anem al cinema!

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquesta tardor amb quatre propostes que ens parlen de lluites a través de l'art, de superacions personals i d'històries relatades des d'un altre punt de vista.

Womanhood,  Push,  What Waala wants,  When tomatoes meets Wagner

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona i a través de Barcelona Film Comission, continuem amb aquest cicle de cinema per donar a conèixer la producció cinematogràfica i audiovisual de la nostra ciutat.

Amb aquesta voluntat, Pantalla Barcelona vol apropar-vos el cinema recentment fet a Barcelona amb quatre sessions de gran qualitat.

Dintre del cinefòrum iniciem el cicle  La Tardor dels Oficis de Cinema i descobrirem a través dels testimonis de professionals la pràctica del seu ofici i els processos de fabricació dels films en cada projecció.

Km0

Per segon any consecutiu, a la secció Km.0 el festival IN-EDIT s'apropa   als barris de la mà de la xarxa Centres Cívics de Barcelona, amb presentacions amb els directors i protagonistes, perquè conegueu de primera mà les històries que s'hi expliquen per tal  de donar veu a històries properes i artistes locals.

Choreoscope, Festival internacional de cinema de dansa de Barcelona

“El moviment és l’ingredient essencial amb el que món continua, sobreviu”

Col·laborem amb Choreoscope, Festival Internacional de Dansa de Barcelona, que enguany celebra la seva setena edició amb Danseur i Somos Calentura, ambdues  precedides  per una petita peça de dansa en viu que acompanyarà la projecció.

Cinema i Dansa amb un llenguatge comú, el moviment.

Coincidències

Un bri de pols a l'ull a una estació de tren, un moneder extraviat, una visita inesperada... poden les petites coincidències canviar el curs d'una vida? Són les petites decisions les que marquen el nostre destí?

Casualitats o Causalitats?

Projecte We Exist

Projecte itinerant sense ànim de lucre, que presenta el documental musical "We Exist" sobre migracions de refugiats a diversos països amb el propòsit de despertar la consciència i la sensibilitat cap a les anomenades "crisis migratòries"; una de les crisis humanitàries més importants que el món ha experimentat. Una reflexió  per a debatre les raons que porten a les persones a migrar/fugir del seu entorn.

Música clàssica

La tardor arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Tornem a col·laborar amb l'Escola Superior de Música de Catalunya, ESMUC, un any més col·laborem amb l'Art Llobet, Festival de les Arts i la Guitarra,  i com sempre la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes

Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.

Aquesta tardor tenim molt de Swing!!!

Cicle de Swing, Jazz Manouche i Gypsy Jazz.