Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Festival Tangent

tangent, 4t Festival de les Arts de l'Eixample

tardor 2020

Aquest any el Tangent canvia les nits d'estiu pels vespres de tardor. El Festival de les Arts de l'Eixample torna als centres cívics del districte per oferir una proposta escènica propera, d'actualitat i sorprenent, adaptada a les circumstàncies actuals. La quarta edició del Tangent omplirà l'Eixample d'experiències extraordinàries, de descobriments i de retrobaments que tindran lloc durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Setze propostes artístiques pensades per a totes les edats i per a tots els gustos: dansa, teatre, circ contemporani, música i màgia.

Aquesta tardor, t'esperem a l'Eixample!

Descarregat aquí el programa del festival

També pots consultar aquí tota la programació del festival

Arts escèniques

Dansa i moviment, circ, teatre, màgia, experimentació i molt més. Aquest trimestre de la mà de l'Estacio Escenika amb col·laboració amb l'Eix Fort Pienc i també com a part del circuit de Barcelona Districte Cultural.

El documental del mes

Continuem amb la nostra col·laboració amb el Documental del Mes, aquesta tardor amb propostes que ens parlen d'amor a la natura, tendresa i valentia, l'empoderament a través de l'art i d'un futur potser no tan llunyà. Cachada, Honeyland, Marwa, petita i valenta i Robots, les històries d'amor del futur.

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona a través de Barcelona Film Comission,  Pantalla Barcelona ens apropa  el cinema recentment fet a la ciutat amb la voluntat de  consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual  i donar-la a conèixer a la ciutadania. A més i de la mà de Catalunya Film Festivals gaudirem de cinema d’autor, divers i plural, aquesta tardor amb dues projeccions que van formar part de la programació de L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona i  el festival Moritz Feed Dog.

Música clàssica

La Tardor arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat! Tornem a col·laborar amb l'Art Llobet, festival de les Arts i la Guitarra i continuem amb la nostra programació tant de talents emergents com consolidats.

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes Continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.