Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19.30 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Arts escèniques

Dansa i moviment, circ, teatre, màgia, experimentació i molt més.

El documental del mes

Cada mes una estrena internacional dels millor documentals per gaudir, conèixer i reflexionar al voltant d’altres realitats.

Pantalla Barcelona

En col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona a través de Barcelona Film Comission,  Pantalla Barcelona ens apropa  el cinema recentment fet a la ciutat amb la voluntat de  consolidar la producció cinematogràfica i audiovisual  i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Alimentació Sostenible

Fem un recorregut a través de tres documentals al voltant de projectes que ens acosten a l’agricultura sostenible, la cura dels recursos i els territoris, iniciatives de caràcter tant local com global que ens apropen a noves formes de fer i esperança en un futur sostenible. Activitats de la Xarxa de Centres Cívics en el marc de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Grans

“Todos los viejos llevan en los ojos a un niño” - Extracte del Poema “Oda a la edad” de Pablo Neruda. A través d’aquest petit cicle de cinema i en paral·lel al cicle de xerrades “La gran vellesa” us convidem a retrobar aquesta mirada.

Música clàssica

La Primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.