NOSFERATU

Dia: 3 de novembre de 2022
Hora: 19 h

Altres categories

Cinema

Els dijous continuem a les 19 h projectant pel·lícules emmarcades dins d’un cicle d’una temàtica determinada per generar una reflexió i debat posterior al voltant d’aquesta. Col·laborem amb diverses iniciatives i festivals per oferir una programació de cinema variada, actual i de qualitat. Anem al cinema!

Arts escèniques

Dansa i moviment, circ, teatre, màgia, experimentació i molt més.

El documental del mes

Cada mes una estrena internacional dels millor documentals per gaudir, conèixer i reflexionar al voltant d’altres realitats.

Pantalla Barcelona

Aquesta tardor, continuem la nostra col·laboració amb l’ICUB i Pantalla Barcelona. La nova cartellera, que es podrà veure a onze centres cívics, posa el focus en la ciutat, amb una mirada crítica i social. Aquesta mirada anirà més enllà amb un seguit d'activitats que complementaran la reflexió projectada a les pantalles.

De què tenim por?

Por, torbament de l’ànima, sentiment d’inquietud i commoció psicofisiològica que hom experimenta davant un perill real o imaginat. (Gran Diccionari de la Llengua Catalana). Amb motiu del centenari de la l’estrena de Nosferatu, acompanyem a reflexionar al voltant del concepte de la por des d’una mirada cinematogràfica I vosaltres de què teniu por?   

Històries de supervivència

En col·laboració amb la Biblioteca del Fort Pienc i Arrels Fundació plantegem una reflexió al voltant de la problemàtica del sensellarisme a la ciutat. A Barcelona, més de 1.200 persones viuen directament al carrer.  És el municipi català que acull més persones vivint al ras. Amb l’exposició Històries de supervivència #Visibles, un projecte d’art urbà per trencar prejudicis vers les persones sense llar, coneixerem la seva realitat. 

Memòries de cinema

El cinema ens fa riure, ens fa plorar, ens fa sentir por, ens connecta amb les nostres emocions. Hi ha pel·lícules que es converteixen en la pel·lícula de la nostra vida perquè ens arriben de tal manera que ens fan somniar, ens aporten felicitat, algunes es converteixen en refugi i acaben formant part de la nostra biografia.  

Música clàssica

La Primavera arriba amb molt bona música i ens ofereix un ventall de propostes variades i d’alta qualitat!

Vespres de Jazz

Un dimecres al mes continuem amb els nostres Vespres de Jazz, us esperem per gaudir a ritme de jazz i conèixer nous talents i artistes consolidats de l’escena musical catalana.