El Casal Infantil


On Som?

Plaça Fort Pienc 4-5
08013 Barcelona

Horaris

Horari d’informació: de dilluns a divendres de 9 a 21 h

Horari del Casal Infantil: de dilluns a divendres de  16.30 a 19.30 h

Horari de 0-3 Infants en família dilluns i dimecres de 10 a 12 h

Objectius

Mitjançant el joc, contribuir al desenvolupament d’hàbits socials, la relació entre iguals i el desenvolupament integral de la seva personalitat com a éssers lliures, autònoms, crítics i participatius.

A qui es dirigeix?

El Casal Infantil és un equipament públic destinat prioritàriament a la població infantil entre 0 i 12 anys i les seves famílies.

Activitats del Casal

L’activitat principal dels infants al Casal Infantil és el joc lliure i l’autogestió del temps de lleure. Dinamitzem activitats diàries on els infants decideixen si participar o jugar a una altra cosa.

Festes i tradicions

El Casal Infantil de Fort Pienc participa activament en la difusió de la cultura organitzant i participant en festivitats i celebracions tradicionals. Fomentar la participació activa en el barri, la ciutat i la societat és el principal objectiu d’aquestes celebracions, alhora que es promouen valors i actituds cíviques, coeducatives i solidàries.

Altres activitats

L’art, el lleure, el joc… són molts els àmbits que transmeten valors i coneixements a la infància i als infants, condicionant-los i educant-los. Per això, des del Casal Infantil s’organitzen i es participa a diferents cicles, projectes i activitats que permeten ampliar la informació i les experiències dels infants, de manera lúdica i educativa.