Renova les teves joguines- Desembre 2019

Per això, torna el Renova les teves joguines, amb l’objectiu de promoure la sensibilització i el respecte en el consum responsable. Intercanviar com activitat vehicle per reduir els residus generats i aprofitar al màxim la vida útil dels objectes.

Com participar:

1.- Tria les joguines per intercanviar:

  • Busca a casa les joguines que ja no utilitzis. Hauràs de comprovar:
    • Que estiguin netes i en bon estat. No s’acceptaran joguines brutes, en mal estat o trencades. Tampoc s’acceptaran joguines bèl·liques o publicitàries ni peluixos.
    • Que tinguin la marca de la CE. No s’acceptaran, per motius de seguretat, joguines sense el distintiu de la Unió Europea. Teniu en compte que moltes el porten a l’embalatge.
    • Cada infant podrà intercanviar un màxim de 10 joguines.

2.- Un cop les tinguis preparades, acosta’t al Casal Infantil Fort Pienc. Allà, comprovarem que les joguines compleixen tots els requisits i et donarem els punts d’intercanvi corresponents. Aquests punts seran els vostres diners per poder aconseguir noves joguines.

Podràs intercanviar al mateix Casal Infantil o a qualsevol dels altres espais que participen en el projecte. No perdis els teus punts!

Les joguines que trobaràs exposades seran les que et podràs endur.

Recordeu: Recollida de les vostres joguines del 9 a l’11 de desembre i, l’intercanvi, del 16 al 18 de desembre de 2019. Tot, al Casal Infantil Fort Pienc.

Consulta el llibret i descobreix tota la informació que necessites.

“Renova les teves joguines” s’emmarca en les accions del “RENOVA” per al foment del consum conscient i la prevenció de residus, allargant la vida útil dels nostres objectes d’ús quotidià, de forma lúdica, creativa i col·laborativa. Més informació a Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Dia
Dilluns 09/12/2019 16:30 - 19:30

Pujar