Què és el casal Infantil?


El Casal Infantil és un espai lúdic que el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i de 4 a 12 anys. Els infants tenen la possibilitat de compartir el seu lleure i gaudir-ne, relacionant-se amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva. És sobretot un espai de JOC.

Els infants, amb l’acompanyament d’un/a educador/a, juguen i aprenen jocs de sempre i nous, relacionant-se amb altres i autogestionant-se el temps lliurament.

La metodologia escollida pel nostre projecte pedagògic està basada en una pedagogia activa i lúdica en el temps de lleure i l’educació no formal de la infància.

 


L’horari dels matins és de 10 a 12 h. i, a les tardes de 16.30 a 19. 30h.

 


L’espai del Casal Infantil es diferencia principalment en dos tipus d’activitat: De 0 a 3 anys, infants en família al matí i, l’espai de Casal Infantil a les tardes.

 

El projecte De 0 a 3 anys infants en família ofereix dos grups de 18 famílies, dilluns i dimecres de 10 a 12 h. Es pot accedir fent una inscripció trimestral.

 

El Casal Infantil és de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h. i poden assistir infants de 4 a 12 anys. Es pot accedir fent una inscripció trimestral o a través d’un tiquet puntual.

Dins del Casal Infantil, els divendres l’espai es divideix en dos: l’espai Minijove i, l’espai pel Divendres en família i el Divendres Menuts.

Els divendres menuts, de 16.30 a 19.30 h., poden accedir famílies amb infants de 0 a 3 anys mitjançant un tiquet puntual, o bé amb un abonament de 10 sessions.

L’espai minijove es du a terme els divendres de 16.30 a 19.30 h. i és un espai adreçat a infants de 8 a 12 anys. Es pot accedir fent una inscripció trimestral o amb un tiquet puntual.

Els divendres en família, de 16.30 a 19.30 h. és un espai adreçat a famílies amb infants de 4 a 12 anys per tal de fomentar el joc en família. Es pot accedir fent una inscripció trimestral o amb un tiquet puntual.

 

Consultar Normativa d’àcces i Normativa de funcionament del servei

 

*Les inscripcions es fan a la recepció del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.


Inscripció trimestral: 25 €

Tiquet puntual: 3.75 €

Abonament per 10 sessions de divendres menuts: 30 €

Inscripcions De 0 a 3 Infants en família: Quota calculada segons el nombre de sessions per trimestre (preu per sessió 4,04 €). Reducció del 25% per famílies monoparentals i nombroses.