Què és el casal Infantil?


El Casal Infantil és un espai lúdic que el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i de 4 a 12 anys. Els infants tenen la possibilitat de compartir el seu lleure i gaudir-ne, relacionant-se amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva. És sobretot un espai de JOC. Els infants, amb l’acompanyament d’un educador/a, juguen i aprenen jocs de sempre i nous, relacionant-se amb altres i autogestionant-se el temps.

De dilluns  a dijous l’espai està obert per infants de 4 a 12 anys.

Divendres s’oferiran tres espais: divendres menuts, divendres en família i l’espai de minijoves.


Al casal hi poden participar infants de 0 a 3 anys amb les seves famílies i de 4 a 12 anys.

La metodologia escollida per al nostre projecte pedagògic està basada en una pedagogia activa i lúdica en el temps de lleure i l’educació no formal de la infància.


L’horari del Casal és als matins de 10 a 12 h. i a les tardes de 16.30 a 19. 30h.

El projecte de 0 a 3 anys infants en família ofereix dos grups de 15 famílies, dilluns i dimecres de 10 a 12 h. Es pot accedir fent una inscripció trimestral que es realitza a la recepció del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Els divendres menuts, de 16.30 a 19.30 h., poden accedir mitjançant un tiquet puntual per infant a partir de sis mesos, o bé amb un abonament de 10 sessions.

Els infants de 4 a 7 anys poden fer una inscripció trimestral, que es realitza a la recepció del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, on han de triar 3 dies de dilluns a dijous de 16.30 h. També s’admet la modalitat de participació de manera esporàdica utilitzant un tiquet diari que també es pot adquirir a la recepció del Centre Cívic. Els divendres en família es pot accedir amb un tiquet puntual.

Els infants de 8 a 12 anys, els minijoves, poden triar 3 dies de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h. amb una inscripció trimestral que es realitza a la recepció del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc. Es recomana que un d’aquests 3 dies sigui el divendres donada la tipologia d’activitat que es realitza a l’espai minijove.

Consultar Normativa d’àcces i Normativa de funcionament del servei


Inscripció trimestral: 23.90 €

Tiquet puntual: 3.40 €

Abonament per 10 sessions de divendres menuts: 27.5 €

Inscripció trimestral 0 a 3 en família: 40,15 € (famílies nombroses i monoparentals descompte del 25% de la quota)

Cessió d’espais per a col·lectius amb infants de 0 a 3 anys: 30 € per sessió i grup