El Casal Infantil és un espai lúdic que el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc ofereix a les famílies amb infants de 0 a 3 anys i de 4 a 12 anys. Els infants tenen la possibilitat de compartir el seu lleure i gaudir-ne, relacionant-se amb una finalitat creativa, socioeducativa, cívica, cultural i inclusiva. És sobretot un espai de JOC.

Els infants, amb l’acompanyament d’un/a educador/a, juguen i aprenen jocs de sempre i nous, relacionant-se amb altres i autogestionant-se el temps lliurament.

La metodologia escollida pel nostre projecte pedagògic està basada en una pedagogia activa i lúdica en el temps de lleure i l’educació no formal de la infància.

Horari
dels matins és de 10 a 12 h. i, a les tardes de 16.30 a 19. 30h. Consulteu el calendari
Preu
  • Inscripció trimestral: 25 €
  • Tiquet puntual: 3.75 €
  • Abonament per 10 sessions de divendres menuts: 30 € Inscripcions De 0 a 3 Infants en família: Quota calculada segons el nombre de sessions per trimestre (preu per sessió 4,04 €).
Reducció del 25% per famílies monoparentals i nombroses.

Activitats al Casal

L’espai del Casal Infantil es diferencia principalment en dos tipus d’activitat:
De 0 a 3 anys, infants en família al matí i, l’espai de Casal Infantil a les tardes.

  • El projecte De 0 a 3 anys infants en família ofereix dos grups de 18 famílies, dilluns i dimecres de 10 a 12 h. Es pot accedir fent una inscripció trimestral.
  • El Casal Infantil és de dilluns a dijous de 16.30 a 19.30 h. i poden assistir infants de 4 a 12 anys. Es pot accedir fent una inscripció trimestral o a través d’un tiquet puntual.
  • Dins del Casal Infantil, els divendres l’espai es divideix en dos: l’espai Minijove i, l’espai pel Divendres en família i el Divendres Menuts.

Divendres al Casal Infantil

  • Els divendres menuts, de 16.30 a 19.30 h., poden accedir famílies amb infants de 0 a 3 anys mitjançant un tiquet puntual, o bé amb un abonament de 10 sessions.
  • L’espai minijove es du a terme els divendres de 16.30 a 19.30 h. i és un espai adreçat a infants de 8 a 12 anys. Es pot accedir fent una inscripció trimestral o amb un tiquet puntual.
  • Els divendres en família, de 16.30 a 19.30 h. és un espai adreçat a famílies amb infants de 4 a 12 anys per tal de fomentar el joc en família. Es pot accedir fent una inscripció trimestral o amb un tiquet puntual.
Pujar